Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaripeti
aktív tag
Nekem olyan gondom van, hogy eddig is, ha lekapcsoltam a gépet, az egér mindig világított. Eddig ez nem zavart, de most vettem egy webkamerát, amin beépítve vannak nagyon erős led lámpák, amik fényérzékelőssek. Ha este már csak szürkülni kezd, már bekapcsol. Ez már egy nagyon rossz megoldás, mert kapcsolót már nem raktak rá, tehát ha akarom, ha nem, kisüti a szemem. Mert ha nem használom /nincs bekepcsolva a kamera/, akkor is világít. Ez az egyik baj, de a nagyobbik az, ha lekapcsolom a gépet, a lámpa akkor is világít! Olyankor olyan, mintha foci pályán lennék. És mint az elején is írtam, az egér is áram alatt van, mert az is világít.
Ezt csak úgy tudom megszüntetni, ha a gép hátulján lekapcsolom az áramot, és visszakapcsolom. Akkor kialusznak.
Erre nincs valami megoldás? Ne kelljen állandóan bemásznom a gép mögé? Ez mitől függ? Más gépén nem világít az egér. Nem kap áramot. Ez miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Mobilinternet
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest