Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaripeti
aktív tag
Nekem olyan gondom van, hogy eddig is, ha lekapcsoltam a gépet, az egér mindig világított. Eddig ez nem zavart, de most vettem egy webkamerát, amin beépítve vannak nagyon erős led lámpák, amik fényérzékelőssek. Ha este már csak szürkülni kezd, már bekapcsol. Ez már egy nagyon rossz megoldás, mert kapcsolót már nem raktak rá, tehát ha akarom, ha nem, kisüti a szemem. Mert ha nem használom /nincs bekepcsolva a kamera/, akkor is világít. Ez az egyik baj, de a nagyobbik az, ha lekapcsolom a gépet, a lámpa akkor is világít! Olyankor olyan, mintha foci pályán lennék. És mint az elején is írtam, az egér is áram alatt van, mert az is világít.
Ezt csak úgy tudom megszüntetni, ha a gép hátulján lekapcsolom az áramot, és visszakapcsolom. Akkor kialusznak.
Erre nincs valami megoldás? Ne kelljen állandóan bemásznom a gép mögé? Ez mitől függ? Más gépén nem világít az egér. Nem kap áramot. Ez miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Hardcore café
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest