- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- potyautas: Norvég nyár 2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaripeti
aktív tag
Nekem olyan gondom van, hogy eddig is, ha lekapcsoltam a gépet, az egér mindig világított. Eddig ez nem zavart, de most vettem egy webkamerát, amin beépítve vannak nagyon erős led lámpák, amik fényérzékelőssek. Ha este már csak szürkülni kezd, már bekapcsol. Ez már egy nagyon rossz megoldás, mert kapcsolót már nem raktak rá, tehát ha akarom, ha nem, kisüti a szemem. Mert ha nem használom /nincs bekepcsolva a kamera/, akkor is világít. Ez az egyik baj, de a nagyobbik az, ha lekapcsolom a gépet, a lámpa akkor is világít! Olyankor olyan, mintha foci pályán lennék. És mint az elején is írtam, az egér is áram alatt van, mert az is világít.
Ezt csak úgy tudom megszüntetni, ha a gép hátulján lekapcsolom az áramot, és visszakapcsolom. Akkor kialusznak.
Erre nincs valami megoldás? Ne kelljen állandóan bemásznom a gép mögé? Ez mitől függ? Más gépén nem világít az egér. Nem kap áramot. Ez miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- JVC RX 550
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR GARANCIA/
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest