Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Rendeltem egy Trust Trinot. Igaz, hogy csak 720p, de online nyelvvizsgázni kell csak, nem szoktam videochatelni vagy ilyesmi. Rádugtam USB-re a Win7 azonnal felismerte. Online tesztet nyomattam ami alapján csak 15 FPS-t tud 720p-n, szóval a 30 kamu lehet, amit írnak nála, de erre valamennyire lehet számítani, mert olvastam máshol is, hogy azt csinálják, hogy a max felbontást nem tudja max frekvencián, de azért beteszik mindkettőt a leírásba. A képminősége szerintem rendben van. A mikrofon is elmegy, az Asus laptop mikrofonja, amit legutóbb használtam sokkal rosszabb. Összességében a 15FPS-t leszámítva elégedett vagyok vele. Vettem egy külön mikrofont, de lehet nem is fogom használni, hanem marad ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Befutott a Fractal Pop Air utódja, még több ráccsal az elején
- Parfüm topik
- Kuponkunyeráló
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs