Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moon70
tag
Hát az kicsit gáz, hogy ilyen kicsi az akkuja. Mivel erősebb a CPU-ja, nyilván többet is fog fogyasztani, kérdéses a 1.5 órás működés.
Az sem tetszik, hogy nincs benne toll. File manager, TC használatakor nagyon is jöl jön. Pl, hogyan fogsz átnevezni egy file-t? Majd kisujjamon növesztek körmöt, s azzal tudom használni a felugró virtuális billentyűzetet.
És végül egy jó dolog, amit kifejeltettél :USB 2.0 -ás kapcsolat. Végre nem kell kivenni a kártyát ha nagy adatmennyiséget akartál rá másolni. Kábelen 1-2 GB zene a N770-esen eltartott egy ideig. ( ha nem volt kártyaolvasód )
-
Moon70
tag
Megérkeztek a X820-asok is : www.goldenit.hu
( br. 24.600 Ft )
-
Moon70
tag
válasz ATM_automata #101 üzenetére
De az előző posztomban közzétett linken gyakorlatilag is van,( hiába, én a HRP-től rendeltem, megvárom, amíg náluk is lesz...) két levelet is kaptam ma tőlük a beérkezésről. A másodikban közölték, hogy a nagy keresletre való tekintettel, ma fél kilencig is nyitva tartanak !
-
Moon70
tag
válasz ATM_automata #103 üzenetére
Csekkold freemailes postád!
-
Moon70
tag
Végre nekem is megérkezett a x820-as !
Egyelőre csak töltőn van, a microSD kártyát most készítem elő nekiAz automatikus fényerőbeállitást hol tudom bekapcsolni?
-
Moon70
tag
válasz nyestegabesz #274 üzenetére
Szia, nálam megy Residentflashből a legfrisebb Igo8 (8.3.2.91972 ), TMC vevővel is !
-
Moon70
tag
Sajnos most kaptam a rossz hírt a Wayteq.hu ügyfélszolgálatáról, hogy a X820-asban nincs aut. fényérzékelő. Csak a kisebben, a x620-asban !
Amit a hátulján látunk, csak egy dísz... -
Moon70
tag
Szia,
mint utólag kiderült, nem sokkal hogy belőttem és böngészgettem a térképen, ( zoomolás ) kifagyott az eszköz.
De becsszó hogy ment a TMC is, volt vétel, események is voltak. Örültem is neki, mivel az AMIGO-n előtte sehogyan sem sikerült belőnöm a TMC-t.Később rámásoltam az SD-re, kicsit módositottam a sys.txt-t, s azóta nem fagy.
Priviben átküldöm mely licencem van !
-
Moon70
tag
Igen !
Ezek szerint te is feltetted a 8.3.2.91972 -es verziót + World licensz?
Mert ezzel úgy látszik most már rendesen megy RF-ről is SD-ről is.
Nálam nem volt semmiylen hiba sem, a SAVE mappákat sosem másolom át, ( kivéve az user.upoi file-t belőle ) rábízom a programra, hogy ő kreálja le.Következő lépés : AMIGO-ra megoldani a TMC-t, nálam nem látja a HW-t !
-
Moon70
tag
válasz ATM_automata #300 üzenetére
Az a vicc, hogy legális IGO nincs is erre a készülékre.
tudtommal csak két fajta hivatalos IGO8 létezik:- legális, PDA-ra telepítve, amit megveszel SD kártyán
- legális, előtelepített PNA-ra, amit egyes készülékeken kapod, gyárilag ( Iconx pl. )Wayteq üresen jön, így erre "NEM MEHET " legális IGO
-
Moon70
tag
válasz Killerlaca #319 üzenetére
priviben ment!
-
Moon70
tag
Sok program még nem megy, ami a régi 770-esen simán és könnyedén ment, de a lényeg, hogy a két fő navigáció fut már rendesen, TMC-vel is. ( igo + amigo )
A gondok ezekkel vannak még :
- Navitel
- NDrive
- CorePlayer
- TMCPlayer -
Moon70
tag
válasz Killerlaca #347 üzenetére
Szia, én innen gyűjtöttem be őket :
http://www.i-go8.com/
Jelenleg a Kikker Skin 3.2-est használom, de néha a Dimkát is belövöm.
-
Moon70
tag
válasz rolihir1 #366 üzenetére
HPC Mediaplayer v 1.05
Settings oldal :Platform : ATX80
OS Version: 6.00
OEM info: YFATLAS4
Processor: ARM
Clock Speed: 500 MhzDe volt amikor mutatott 506-ot, 512-őt sőt 525-öt is !
Valami bug lehet benne? ( a programban )Az akkut eszi rendesen, tegnap full töltésről 1 óra alatt leesett egy vonalkára, volt benne egy kis zenehallgatás, videónézés, állítgatások, pár reset, IGO8 bütykölés.
Szóval, aki itt múltkor kérdezte, hogy mennyire megbízható... hát .. nem is tudom...ha most nyaralásra kell neki és kiforrott, stabil, sokoldalú eszközt keres, akkor inkább az N770-es. Megy rajta minden, akkuja is simán viszi 2-3 óráig ( pl. ha túrázunk )Ezen jelenleg az igo8 és az amigo tökéletesen fut, de nem volt olyan egyszerű a beheggesztésük, mint a 770-esen, valamint pár kisebb progi. Sajna külső médialejátszók elég megbízhatatlanul, Navitel, Ndrive, ( russa ? ) sehogy...
Talán pár hét, vagy hónap múlva összejön igazán ez a 820-as is és nagyon szeretni fogjuk majd
-
Moon70
tag
egy info :
az X820-as akkuja Nokia BL-5B kompatibilis. Forrás: [link]
Ezek az akkuk 720 - 890 mAh -ig vannak forgalomban, nagyobbról még nem hallottam.
A kisebbet kb. 2500 ft-ért, a nagyobbakat kb 5000-ért árulják a mobilos boltokban. -
Moon70
tag
válasz ATM_automata #443 üzenetére
Igazad van. Több post kellene olyanoktól, akik ténylegesen használják is a 820-ast, minél több tapasztalatot begyűjteni erről a készülékről és működéséről.
Ami a fényerőszabályozást illeti, írtam már korábban, hogy ebben a készülékben nincs ! Ezen kár többet témázgatni
Pár nem futó, vagy kifagyó programról is írtam korábban, megismétlem, bővítve :
- russa
- navitel ( 3.2.x)
- ndrive ( 3.5.25)
- coreplayer
- tmpcplayerEzek a korábbi 770-esen mentek probléma nélkül.
-
Moon70
tag
válasz szasanyi #551 üzenetére
Én a Total Commandert javasolom. A fő ablakban bal oldalt a SD, jobb oldalt a film és leütöd az F5-ös gombot. De lehet fordítva is, jobb oldalt a filmed, bal oldalt a SD kártya. Minél nagyobb a filmed annál tovább tart a másolás.
Ja és a kártyára másold, ne mellé, különben a 820-as videolejátszója nem fogja megtalálni...De most komolyan, eddig életedben nem másoltál még fájlokat???
-
Moon70
tag
válasz szasanyi #557 üzenetére
igen, persze hogy mindegy. De erre magad is rájöhettél volna 5 másodperc alatt, ha kipróbálod, nem? Vagy addig nem merted, amíg választ nem kapsz?
Mindegy neki hova rakod, ha van olyan file, amit le tud játszani, megjeleníti a könyvárat, ahol található. Viszont ha olyan videofilmet másolsz be neki, melynek formátumát nem ismeri, nem fogod látni.
[ Szerkesztve ]
-
Moon70
tag
válasz Totomtom #660 üzenetére
Szia, nekem sem akart először menni a TMC Amigo alatt, de az IGO8 ( nálam a kezdeti nehézségek után most szépen fut ) SAVE mappájából a settings.ini-ből kimásoltam a TMC beállításait ( mivel az IGO automatiksan felismerte és legenerálta a beállításait e ini fájlba ) és bemásoltam az Amigo alá, sys.txt -be, ami nálam így néz ki :
[interface]
show_tmc_eventlist=1[tmc]
saved_config_available="1"
saved_config_classname="NMEA_GPSTMC_ROYALTEK"
saved_config_portname="COM"
saved_config_port="4"
auto_tuning="1"
saved_last_frequency="948"
saved_last_tuning_mode="1"[ Szerkesztve ]
-
Moon70
tag
Placi videójának benchmarkolása ( szerintem legyen ez a video az etalon, mindenki ezzel mérje ! )
TCPMP 0.72RC1,WinCE felületről, video beállitások: GDI driver, símítás nagyitásnál
BenchMark :
átlagos sebesség : 155.85%
video képkockák : 1655
hangminták: 6706692
adatmennyiség: 12020 KbBench idő: 1:37.180
Bench FPS: 37.40
Bench. mintavétel : 69013
Bench adatátvitel: 1.0 Mbit/s -
Moon70
tag
válasz szasanyi #762 üzenetére
Szia, nekem egy univerzális Tucano Travel Adapterem van, ezen van USB csatlakozó is, erről szoktam tölteni és minden OK vele.
Keress rá a neten, mint USB travel charger. Úgy emlékszem 3K Ft volt. Vannak olcsóbbak is, ami csak szabványos EU-s dugós, ezek kb. fele annyiba kerülnek.
( info: www.speedshop.hu )[ Szerkesztve ]
-
Moon70
tag
Letesztelem megint, RAW opcióm nincs, GDI volt ismét.
Most a 3. próbálkozásra a gyári menüből is elindult, de pocsék végeredménnyel:Average Speed 135.48%
Video Frames 3635
Audio Samples 6701042
Amount of Data 12020 KBBench. Time 1:51.791
Bench. Frame Rate 32.52
Bench. Sample Rate 59943
Bench. Data Rate 881 kbit/sOriginal Time 2:31.459
Original Frame Rate 24.00
Original Sample Rate 44100
Original Data Rate 650 kbit/sURL \SDMMC\Video\RL_MQB_320x240_512_128.avi
Size 12308480
Platform AT8X0
OS Version 6.00
OEM Info YFAtlas4
Clock speed 526 Mhz
Video output GDI 480x272 16bits Lookup
Video zoom 320x240 -> 362x272
Audio output Wave Output 44100Hz 16Bits 2Ch. -
Moon70
tag
Brandó fóliát nyomott már valaki rá? Korábban olvastam, hogy nem egészen passzentos rá! Erősítse meg valaki ezt az infót, mert akkor nem rendelek
-
Moon70
tag
válasz Killerlaca #791 üzenetére
Eddig csak Brandót használtam ( PDA, N770..) és nagyon bevált, szerintem jobb nincs is jelenleg a piacon, így a "nemtudomilyen" márkájúakat messze kerülöm. Lehet, hogy a tiéd nem is volt gyárilag pontosan méretre vágva?
-
Moon70
tag
Szerintem hamarabb is lesznek rá fejlesztések, nemsokára itt az N800 majd egyre több és több WinCe 6.0-os gép jelenik majd meg.
Ha lehet, kérném ennek a SI-nek a linkjét, kiváncsi lennék rá és a benne lévő CorePlayerre is, mivel nálam ez és a TCPMP is elég fagyogatva fut..
Egyébként mi módon indítod a SI menüt? Ráfűzted a GPS gombra a systeminformation.exe -t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest