Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van beépített játék a 770-ben? Ha igen, akkor skin fejlesztéséhez (Exták) kérném a PONTOS elérési utvonalaikat.
Nincs, de az enyémben van vagy 50 db, beépíted őket?
Lajos egyébként imho túl sok minden felesleges dolgot akarsz már ebbe a felületbe tenni, biztos hogy kell? Én spec. nem szeretnék sem videó lejátszót, sem gémet indítani felület alól.
-
Dzsipiesz
csendes tag
Ezek szerint reménykedhetek, hogy megoldódik a kérésem. Kipróbáltam a legújabb riks 3.6-os skinedet, nálam müxik rendesen a kis programocskákkal együtt. Végre egy skin ahol minden rendesn le van fordítva! Köszönet érte! A játékok azonban nem indulnak.Úgy látszik a gépem a játékok játszását nem támogatja.
-
Trianrta
aktív tag
-
Dzsipiesz
csendes tag
Szevasztok! Megoldható lenne az, hogy a "Tervezés térképen" funkcióban miután megadtam a kiindulási pontot és a célt, más-más színnel ott helyben a térképen (ahogy ez a dimkában is van) kijelölje mind a négy útvonalat: gyors, jól követhető, gazdaságos, és rövid. Így szembetünőbbekk lennének az egyes útvonalak közötti külömbségek. (egyes pontok kinagyítása útán még jobban látszana) Majd ezek közül lehetne választani a végleges útvonalat elmentésre. Kösz. ...megoldható?
-
ErOr
csendes tag
Működik használom is.
Egy két ötlet a Riks skinhez:
<LAYER ui_CockpitStatus z=30>
1. gomb ezt a sort szedd ki mert az FM Transmitter alá beteszi a GPS-t ha van TMC (zavaró)
;<BUTTON xxx template=footer4_1a z=0 text="GPS" ICONALIGN="LEFT+5" ICONVALIGN="CENTER" align="center" valign="center" iconspr="$ico_gps.bmp" onrelease='NEXTSTATE st_SettingGPS' visiblemodel="tmc.present" >
(GPS a 2. gomb ha nincs TMC)3., 4. gomb itt csak az ikonokat tettem bele, hogy ne csak a GPS-nél legyen
<BUTTON btn_CSMP3_tmp template=footer4_3a z=2 text="MP3\nPlayer" ICONALIGN="LEFT+3" ICONVALIGN="CENTER" align="center+15" valign="center" iconspr="ico_music.bmp" onrelease='START_APPLICATION vMP3Path "", PREVSTATE' hide>
<BUTTON btn_CSBT_tmp template=footer4_4a z=1 text="Bluetooth" ICONALIGN="LEFT+5" ICONVALIGN="CENTER" align="center+15" valign="center" iconspr="ico_connect.bmp" visiblemodel="!other.bluetooth.available&!other.phone.available" onrelease='START_APPLICATION vBTPath vBTParam, PREVSTATE' hide></LAYER>
-
PLaci58
addikt
Az nem neked szólt, bár skines kérdés az is : [#5311]
De látom nagyon profik vagytok a skinekben.
Nekem Riks 3.7_st3-ban kéne azt megoldani, hogy megtervezett útvonal esetében csak akkor írja ki pluszban az időpont és sebesség értékeket, ha a Cockpit-ben ezek az adatok nem szerepelnek
Vagy a másik elgondolásom, hogy valahol a skin menüjében kikapcsolhatóvá tenni a:
TMC
BT
Fényképező
Hangszóró
Sebesség
Időpont dolgokat -
PLaci58
addikt
Hali.
Igen, az N770-hez jók az útvonalak, de az X820 és N800-al várjál még (bonyolultabb a dolog), megpróbálom kideríteni a helyes útvonalakat.
A betallózással az a gond szerintem, hogy az RF2 rejtett könyvtár és így nem tallózható, hacsak nem abból indítjuk a tallózást.
Ahogy elnézem az X820 és N800 nagyon hasonló, csak az X820-ban nincs BT.
Mindkettőnél ResidentFlash2/YFAPP és azon belül könyvtárakban vannak a programok.Nekem nem gond az ui_igo8 illetve ui_igo8_da-s játék, csak jó lenne ezt valahogy jelezni a fájl nevében, mondjuk "_da" hozzáírásával
-
plajos
aktív tag
Bocs a helyesírási hibákért siettem.
Mivel 820-ból még nics BT/FM Transmitteres verzió ezért útvonalként a 770-esét adtam meg, amint lesz belőle és meglesz a helyes útvonal, korrigálni fogom az útvonalakat.
Látom belemélyedtél, és egyből megtaláltad a Téged érdeklő dolgokat
Ezt a 2. gomb kérdést nem értem írdd le bővebben. -
PLaci58
addikt
Nekem ezzel gondom van, mert amit letöltöttem az ui_igo8-al dolgozik (3.6modPL). Akkor ez a régi verziókhoz van és a 102680-al még nem megy?
Másik, ami érdekes számomra az ez:
<script sc_devicetype_WAYTEQ770>
runif vMP3Path "" 'vMP3Path.set "\ResidentFlash2\YFAP20\Mp4.exe"'
runif vFMPath "" 'vFMPath.set "\Residentflash2\YFAP20\Volume.exe"'
runif vBTPath "" 'vBTPath.set "\Residentflash2\YFAP20\BlueTooth.exe"'
runif vCalcPath "" 'vCalcPath.set "\ResidentFlash\Program Files\CalcCE.exe"'
runif vOffPath "" 'vOffPath.set "\ResidentFlash2\YFAP20\PowerOff.exe"'
</script><script sc_devicetype_WAYTEQ820>
runif vMP3Path "" 'vMP3Path.set "\ResidentFlash2\YFAPP\Player\MP3.exe"'
runif vCalcPath "" 'vCalcPath.set "\ResidentFlash2\YFAPP\ToolBox\Calculator.exe"'
runif vOffPath "" 'vOffPath.set "\ResidentFlash2\YFAPP\System\Poweroff.exe"'
</script><script sc_devicetype_WAYTEQ800>
runif vMP3Path "" 'vMP3Path.set "\ResidentFlash2\YFAPP\Player\MP3.exe"'
runif vCalcPath "" 'vCalcPath.set "\ResidentFlash2\YFAPP\ToolBox\Calculator.exe"'
runif vOffPath "" 'vOffPath.set "\ResidentFlash2\YFAPP\System\Poweroff.exe"'
</script>Most akkor YFAPP vagy YFAP20? Az N770-nél oksa a dolog.
ErOr!
A 2 helyre való betétele a gomboknak, az azért kell, hogy megtervezett útvonallal és anélkül is megjelenjenek?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest