Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
old11
csendes tag
Szia tomcs!
Összejött (segítséggel) a Wayteq 400 mint kvázi PDA. A janin féle Wolf-ot buheráltam, az indul az er.navigáció ikonról. Ott elérhető a Windows és amit felpakolok. Én igo-t, igo8(demo)-t, russa-t és pár segédprogramot (a janin SI-ből) raktam rá. Ízlés szerint játékokat is lehet. Minden SD kártyán van.
Jutottál már az elképzeléseddel előre?
Üdv! -
old11
csendes tag
Üdv!
Minden rendben, "már értem miről beszéltél".
Helyrepofoztam. A registry megvolt, csak én a kitömörített méretet néztem. Nem volt telepítve a NET keretrendszer, ezért nem működött. Telepítettem és minden klappolt. Visszaírtam az YFLoader.exe-t, újra régi a szerkezet. Tapasztalat rengeteg. Én is kisérletezem tovább, az SI fazonírozásával, de ma már nem, elég volt ez a kis kaland.
Kösz a segítséget! -
old11
csendes tag
Szia!
Nem tudom indítani a W CE-t. Csak indítóképernyő van (egy autó a tájban), innen nem tudok továbblépni. Az activesync működik, megvan az általad linkelt registry editor, de nem tudom hogy kellene azt elindítani. Ezt szájbarágósan ismertethetnéd.
Letöltöttem az elktrodokitól az N350 pach-ot. Ez nagyobb méretű mint az NKbin. Nem találtam honnan töltöttem le, ezért feltettem a következő helyre az NKbin-t:
http://data.hu/get/132597/an318_2007.rar.html -
old11
csendes tag
Szia tomcs!
Átírtam a registry, launch50, YFloader.exe-t systeminformation.exe-re. Eredmény a csőd.Megjelenik az indítóképernyő, aztán ennyi. A módszereddel sajnos a W CE -t sem tudom elérni. Most fő a fejem.
Míg ezt "elértem", addig azért jött némi tapasztalat. CE-ből elindítottam az SI-t. Az ikonokra kattintva nem indultak a programok (nem találta őket), míg a könyvtárból indíthatóak voltak, pld a TCM.
Vajon a net-en fellelhető NKbin (BP 350-hez, WCE 5.0-nak írták) felrakható-e erre? -
old11
csendes tag
Szia tomcs!
Wayteq 400. Mondj valami megoldást a Janin féle Wolf vagy SI indítására ezen a PNA-n. Olvastam itt ott róla, de sem abból sem a próbálkozásaimból nincs siker. Te vagy ebben a guru, ha lesz időd írd meg. Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, de a tudásom nincs meg hozzá
.