Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
kill_switch #2260 üzenetére
nekem mondod? havert múltkor falon keresztül lőtte le az egyik
ráadásul úgy, hogy alapvetően ő bentről tartotta le őket és mi voltunk kint (ergo őt elvileg nem látta egyik se, mert akit látott azt leszedte)
de tegnap volt egy másik furcsaság is: ketten mentünk be + 1 random...gyakorlatilag 2 percen belül ütköztünk is az első player squad-dal, engem leszedtek, haver felszedett majd nagy nehezen kilőttük őket...ez után sniperrel kiszedett egy tök másik player
haver fullra halt én még vergődtem a földön. odajött a gyerek, látta, hogy kiirtottunk egy squadot gondolom és küldött egy join requestet én meg nyilván elfogadtam.
na most...haveromat miután felszedtem, ő gyakorlatilag hang nélkül játszotta végig a kört! azt mondja olyan volt, mintha csak a háttérhangokat hallaná, tehát ilyen bombázások, repülő, stb.szóval vannak itt bajok, de ilyenkor néha pihentetni kell pár napig és akkor úgy jó
Új hozzászólás Aktív témák
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest