- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobion
őstag
"Neki áll egy felkiáltásos-demokratikus páholy-politikát csinálni az egészből. "
Igazán ez az, amit én se értettem. Neki kellett volna azt mondani, hogy pont és kész, elbeszélgetett volna Magnussal a jövőről mi egymásról, és most biztos nem a Planet of the Sorcerers-en tanyázna Magnus
"Nem, letépjük a szarvaikat, majd haza küldjük őket, sőt, még, "szemet" sem hagyok rajtuk, ahogy tették ezt például a Word Bearers-el a Monarchiai letérdeltetés után. Csak mert azért."
Ez azért nem teljesen igaz, mert a Császár hagyott ott "szemeket", nevezetesen egy pár Custodian-t csak ugye nem lett szép vége annak a történetnek sem
"Megszegem az Ő parancsát, és személyesen szólok neki telepátiával."
Igen, ezen én is vakargattam a fejemet, hogy ugyan biztos lett volna más módja ennek. Pl. ha Magnus tudott volna a Káoszról, akkor biztosan nem az Immatériumon keresztül próbált volna kontaktálni a Császárral, mert ugye Tzeentch által tudott kontaktálni vele
"Mi történik mindez után? A Császár odaküldi az Űrfarkasokat és Russ-t magát, hogy hozza elé Magnus-t. Azt a légiót és azt a Primarch-ot küldi, akik pont komoly ellenszenvvel vannak a Thousand Sons-ok iránt."
Azt olvastam, hogy elvileg az Űrfarkasok már jóval a prospero-i konfliktus előtt már harcoltak űrgárdistákkal, így ebből kifolyólag a Császár részéről - "valahol" - jogos volt, hogy őket küldte. Plusz ugye a Császár azt mondta Russnak, hogy élve hozzá vissza Magnus-t, csak aztán Horus volt az, aki azt mondta Russnak, hogy a Császár meggondolta magát, és inkább végezzen Magnussal.
de egyetértek veled, azért sok helyen kicsit torzít a dolog, de ugye ha így meg úgy lett volna, akkor most nem lenne WH40k
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Vicces képek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Jövedelem
- Formula-1
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest