- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss70
aktív tag
Sziasztok!
Játszik még ezzel valaki? -
KaLeun
senior tag
Komolyabb szimulátorok közül főleg haditengerészetieket szeretem/játszottam (kivéve a Command), a Red Dragonnal a trailerek óta szemezgettem és most leárazva megvettem. Láttam már YT videókat, elolvastam az ingame tutorialt és azt a 200 oldalas Steam közösségi útmutatót is. Így felkészülve az első szóló küldetésre, szépen elrendeztem az egységeimet (kombinát fegyvernemek, felderítők, mindenki fedezékben stb.) és az összes csatát csont nélkül elvesztettem, ráadásul úgy, hogy halvány lila gőzöm sem volt, hogy éppen mi történik. Az akkurátusan elhelyezett kombinált egységeimet lerohanta néhány ATS-103 és már nyomhattam is az ok-t a totális vereségre.
Igazából annyi lenne a kérdésem, hogy mennyi idő kell ahhoz, hogy legalább az AI ellen tudjak valamit felmutatni? A multiban való tisztességes helytállást már meg sem merem kérdezni.
-
BoB
veterán
válasz
StillSilver
üzenetére
Végül ma beléptem a steam csoportba. A fórum nem túl aktív ahogy látom

-
StillSilver
újonc
Bubba által reklámozott csapatnak már hivatalos fóruma is van, itt lehet tájékozódni és jelentkezni ha érdekel.
http://mawak.freeforums.org
-
JubaBubba
csendes tag
Hétvégén biztosan gépközelben leszek, és irány a Wargame! Ha más is épp ráér, egyesíthetjük erőinket.

-
JubaBubba
csendes tag
Az a négy tag én, egy régebbi steam-es ismerősöm, és két még teljesen ismeretlen srác aki tegnap csatlakozott. A két srác még nem jött fel ts-re, nem játszottam velük, de a barátom és én leginkább 2v2, 3v3 destruction meccseket játszunk navy nélkül. Még nincs sok óra a játékban, de tanulunk, javulunk. Ha komolyabban szoktál játszani, és kiráz a hideg a noob-októl, akkor segíthetsz fejlődni is.

-
JubaBubba
csendes tag
Mától kezdve szobákkal is rendelkezik a MaWaK! A gold.voic.in:7990 címen elérhető Placc szerveren saját játszóteret kapott a leendő wargamer csoport. Kérjetek reget az adminoktól, vagy tőlem!
-
JubaBubba
csendes tag
Sziasztok!
Elindítottam egy Steam csoportot, ahol az összes wargamer gyülekezhet. Kérlek, csatlakozzatok Ti is, ha szeretnétek együtt játszani! Mindenkit szeretettel várunk. Teamspeak van. Honlap később lesz. Egy komoly építkezés elején vagyok. Bárki segítségét szívesen fogadom.

Steam csoport: Magyar Wargame Közösség (MaWaK)
URL: http://steamcommunity.com/groups/MaWaK
Teamspeak: gold.voic.in:7990 (a szobák végső kialakítása még ma elkészül)Bármi kérdésetek van, steam-en, ts-en is keressetek nyugodtan bubba néven.
-
BoB
veterán
-
BoB
veterán
Itt az első DLC. Juhééé!

-
BoB
veterán
UP - nagyon jó játék, rendszeresen játszok.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
StillSilver
üzenetére
Észben tartom, egyik ismerősömet is lehet áthozom ide, Company of Heroes/Supreme Commander előélettel hamar bele fog rázódni remélhetőleg és akkor lehet majd zúzni.

-
StillSilver
újonc
Ennek örülök, ha minden igaz április 17-én fog megjelenni teljesen, szóval azután várható már a boltokban is, addig meg csak steamen érhető el 39.99 € -ért. Ha esetleg megvetted felvehetnénk a kapcsolatot és játszhatnánk, szívesen megtanítok mindent, amit eddig megtanultam a játékról.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
StillSilver
üzenetére
Nekem ez lesz az első Wargame játékom, eddig Total Warokon meg World on Conflicton szocializálódtam (+ RUSE), szóval remélem, gyorsan beleszokok ebbe is.

Eddig azért nem játszottam velük, mert vártam, hogy összhaderőnemi legyen a hadseregek összeállítása és végre ez is megtörtént, úgyhogy amint megjelenik megyek is és megveszem majd.
-
StillSilver
újonc
Hát valóban nem olcsó, talán cdgalaxisnál lesz dobozos, ott az AB is 8ezer körül volt, miközben steamen meg 40 euró. Leárazáskor eleinte max 25%-ot szoktak adni belőle, amivel még mindig nem az igazi az ára, viszont szerintem ha érdekel a harcászat akkor megéri: ha beleölsz mondjuk 40 órát, már bőven megérte az a 10 ezer forint, képzeld hány mozijegyet kéne venned ennyi óra szórakozásért
És a Wargame bőven van olyan jó , mint egy film a moziban 
-
Bad Pritt
félisten
válasz
StillSilver
üzenetére
Én valszeg megveszem, majd lehet ütközni.

Bevallom, nekem ez lesz az első Wargame játékom, az előző kettőt csak láttam, meg kipróbáltam pár percre, de ennyi.
Nem tudom még, hogy a digitiális disztribúción kívül elérhető lesz-e dobozos formában is, pedig jó lenne, mert Steamen elég borsos ára van.
-
StillSilver
újonc
Sziasztok, én már az European Escalationnel és az Airland Battle-vel is játszottam sokat, és most az új játékot is amint lehetett beszereztem. Keresnék játszótársat, mert eddig még nem találkoztam magyarokkal a Wargameben, de remélem azért vagytok páran

Játékbeli nevem: StillSilver (akárcsak itt)
Üdv -
Bad Pritt
félisten
A Wargame sorozat idei tagja egy újabb haderőnemmel bővíti az eddigi palettát a hadihajók bevezetésével, melyekkel nagyobb mélységeket lehet adni a stratégiai tervezésnek.
A Red Dragon ezúttal a Távol-Keletre vezérel bennünket, ahol a jó öreg NATO tagállamok mellett olyan új nemzetek hadseregei felett gyakorolhatunk irányítást, mint a két Korea, Kína, Japán, Új-Zéland vagy Ausztrália, így összesen 17 választható fél több, mint 1400 egységével találkozhatunk a játék során.
Megjelenése 2014. április 17-én esedékes, a Wargame: Airland Battle tulajok 25% kedvezményben részesülnek, ha Steam-en előrendelik a programot, ráadásul csatlakozhatnak más játékosokhoz az online béta tesztelése során.Steam elérhetőség
Hivatalos honlap
Wargame Wiki honlap
Naval trailer
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- OLED monitor topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hegesztés topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest