- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag

Nem úgy "ügyetlen", hanem csak a láthatatlanságra vonatkoztatva - rövidebb, mint a Lokié, de jobban belegondolva a Loki tényleg csak rohangálásra jobb, mert gyorsabb, és tovább tart neki a hatás, amúgy minden másban kevésbé használható.
Az Ivara láthatatlanságát azt nem nagyon lehet überelni szerintem, ebben megegyezhetünk. A 4-ese meg moddolható akár dps-re is, ha valaki akarja, így nálam kb. azonos használhatóságúnak tűnnek - eddig, csak persze nem ugyanarra.
Az Ash-nak az extrémebb dolgait még csak most kezdtem el feszegetni.Viszont aki ezt az Octavia-t kitalálta, az elmehet a bucsuba'...
-
s4hu|SyD^
addikt
Lehet kap egy krumplit Ash nálam meg Mesa is. Mostanában dobálok krumplit minden Frame-re.
Fegyvereket nem nagyon tesztelgetem bevallom, nem igazán teszek krumplit semmire. Sőt így MR 16-nál már nagyon kedvem sincs cuccokat húzni. Khora ki lett szedve, kell hozzá pár dolog PoE-ről, Garuda is meglett, ahhoz meg OV-ról kell pár dolog. Szóval megint oda jutottam, hogy olyan helyekről kellenek dolgok ahol nem mozgok otthonosan.Viszont úgy döntöttem most dobom a Plat és Credit farmolást, helyette farmolok Focus-t illetve hiányzó Frame-eket. Nidus, Wisp, Equinox sima, Harrow, Gara, Revenant, Gauss, Atlas sima. Ha azt nézzük félig olyan dolgokat kell csinálnom, amit eddig még nem csináltam.
Arbit elkezdtem ma, de aztán Abort lett nálam. Saryn-nal próbáltam, de lehet majd Wukong-gal bemegyek egy hosszabb időre. Saryn Prime viszont brutális E/SO-n, egy jó Volt mellé és sokat nem kell csinálni. Lua lencse dupla XP-vel egész jó, Greater az vicc, de ingyen volt.

Csak Eidolon lesz a Focus miatt úgy érzem. DE jól megcsinálta ezt, hogy taszigálja az embert a PoE, VO meg a Lich Hunt felé.Riven-eket is nyitogattam 7-et, talán 1 jó lett. Többit majd pörgetem. Szerencsére volt olyan, hogy 2-őt tudtam nyitni egyszerre. Octavia OP láthatatlansága volt a legjobb barátom.

Aminek örülök, hogy hasznosan töltöttem a dupla XP hétvégét, amíg kedvem volt húztam a cuccokat, Focus-t, Archwing-eket, miután már nem akkor új dolgokat próbáltam ki.

Valamiért nekem a Wukong maradt meg a top 1, de utána nagyon sok a jó Frame amiket szeretek. Az Ignis Wraith meg a Dex Dakra még mindig kiszolgálnak, lehet ki kéne próbálnom pár újat, csak akkor megint mehet a krumpli+Forma.
Cryotic még mindig kéne vagy 20k... Lehet több is és nem is jön másból csak Excavation és Bounty.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook 430 G7 (Intel Core i5-10210U 4 mag 8 szál, 13,3" FullHD) több darab, akár 24.990Ft
- Samsung A 56 5G telefon
- LENOVO LOQ 15ARP9 - RYZEN 7 7435HS / RTX4050 / 24GB RAM / 512G NVMe / 15,6 FHD IPS 144Hz (bontatlan)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fegyvereket nem nagyon tesztelgetem bevallom, nem igazán teszek krumplit semmire. Sőt így MR 16-nál már nagyon kedvem sincs cuccokat húzni. Khora ki lett szedve, kell hozzá pár dolog PoE-ről, Garuda is meglett, ahhoz meg OV-ról kell pár dolog. Szóval megint oda jutottam, hogy olyan helyekről kellenek dolgok ahol nem mozgok otthonosan.