Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Nidust kiszedni nem macera, de Octavia sem, bár egy rész még hiányzik. A fura, h mikor nekilódultam, h kifarmolom, akkor semmi nem esett. Később random csapattal egy rész, utána kiszedtem egyet solo és párszor rámentem az utaolsóra, a szekrény nyitogatósra, de mostanában ezt hanyagoltam.
Vik: ropihoz amp a shieldet szedi csak le, ha többen vagytok, akkor nem gond. Solohoz nyilván jobb erősebb ampal menni.
Nem is lehet egyszerre ennyi felé menni, ahhoz képest, h pár hónapja kezdted, szerintem nagyon jól haladsz.
-
s4hu|SyD^
addikt
Wisp nincs meg csak 1 rész, mert úgy érzem, hogy gyenge a Mote és zavar. Tudom, hogy nagyon nem lényeges, de engem akkor is frusztrál, ha az Operátor meg az Amp rész le van maradva. Ezért sem nagyon csinálom Cetus meg Fortuna részt, mert az is zavar, hogy le vagyok maradva máshol. Tetszik a Warframe világa és ront az illúzión, ha a Warframe erős az Operátor meg a hozzá tartozó dolgok gyengék. Ez az én hülyeségem.
Nidus csak azért nincs meg, mert lusta vagyok hozzá. Sima Equinox-hoz is. Prime megvan.
Szerintem nem sok Prime cuccom van amiket mindet kiszedtem volna. Plat-ot könnyebb és gyorsabb farmolni ez tény. Harrow-ba még nem kezdtem bele, de az alap frame-eket inkább kiszedem. Relic farmolással hadilábon állok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest