Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
xkoti
senior tag
Hát nekem ma hála a klán társaknak meg van Volt-hoz a cuccok azaz 3 nap múlva meg is lesz

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vaakuum az nehéz lesz MAG farmolása unokatesómmal próbáltuk neki farmolni de kb 2 nap dobott egy helmetet ... Azután már szinte semmit és tényleg semmit nem dobott az nap . Inkább mondtam neki Nyx-et abból már meg van kettő (hozzá teszem ma farmolta a Chassis-t,Helmet-et) DE sok szerencsét
Nekem speciel nagyon sokára adta Volt systemét (már csak ez kellet) ám haveromnak meg 2 nap se volt...
Szóval érdekes szóval szerencse kell
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem speciel nagyon sokára adta Volt systemét (már csak ez kellet) ám haveromnak meg 2 nap se volt...