Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mrdevil
üzenetére
Nem, azok megmaradnak. Catalyst, forma az megy sajnos. Jah, meg a lencse is.
Destiny nekem megvolt/van. Nagyon a fizetős felé tolták sajnos. Sok baja volt, túl gyorsan respawnoltak freerun-on az enemy-k, ha a küldit erős játékos indította, de elment, akkor marhára szopóág volt. És ott X szinten csak X+valamennyi szintű ellenfelet sebzel. Annál magasabb szintűt nem. Tehát hiába vagy ügyes, ha nem elég a szinted, akkor nem sebzel... Amúgy a küldik nem voltak nehezek, története is volt valami... De steam átvette, accot nem tudtam átvinni, előről kezdeni értelme nincs. Ammo ellátás beteg volt, fegyó váltásnál ammo eltűnt, meg ilyenek. Mert ne csaljanak. Mi van? Ammo hack? Ezt nem tudom feldolgozni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest