Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Mikor vége lett az eventnek, pont elindult a Path of Exile új ligája, uh én most leginkább ott grindolok.
A napi belogolás, relic nyitás, sortie esetleg arbi megvan még, plusz gyártom a formákat az új corpus "lich" fegyókhoz.
Event alatt se volt túl nagy élet az aliban, most kb kong az ürességtől, gondolom mindenki várja az új tartalmakat, addig meg lehet pörgetni mást.
Egyébként, event alatt is meg most is van affi booster. Rendesen meg van könnyítve a kezdő/haladó játékosok dolga, könnyen fel lehet most húzni a motyókat, buildelni, focust farmolni stb. Nekem ráadásul 2-3 naponta boostereket adott belogoláskor is, nem tudom hogy ez szándékos, de régen jó volt ha havonta pottyant egy booster logolásból, sortieból.29-én devstream hátha kapunk érdemi infokat, dátumokat is az érkező új tartalmakhoz.
Ma vége a Glassmaker nightwave-nek is uh költsétek el a pontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Amerika kész lemondani a kormányról
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Háztartási gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Path of Exile (ARPG)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest