Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Equinox nekem is egész gyorsan megvolt. Harrow, Nidus, Gauss bajos. Harrow + Nidus meglett Twitch drop-ból, de most ugye kellenének megint. 8 frame van gyártásban csak a Helminth miatt. Néhányat újrafarmoltam, párat meg lehetett venni(klán, Simaris).
Nekem Gauss, Grendel, Xaku, Protea hiányoznak. Nezha Prime meglett nagy nehezen, de legalább jövedelmező volt. Jött Saryn System meg egyebek. Trinity is kell megint... Ambulas. Nem nehéz csak lassú.
Bele kéne kezdenem lassan a különböző AMP-ok, Zaw-ok felhúzásába és lassan elfelejteni őket, bár ott a K-drive is...
Már nem bánnám ha csak Deimos-t csinálhatnám míg ki nem maxolom. Ha már ott tartanék mondjuk akkor meg már lassan elfogyna a teendő.8 hónap játék és 1 Arbit sem fejeztem be.
Nem is mozgat nagyon, de majd eljön az ideje. Visszakapom a PC-m ismét ráfekszem a Kuva fegyverekre is. Bramma + Magnetic Nukor.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már nem bánnám ha csak Deimos-t csinálhatnám míg ki nem maxolom. Ha már ott tartanék mondjuk akkor meg már lassan elfogyna a teendő.
Nem is mozgat nagyon, de majd eljön az ideje. Visszakapom a PC-m ismét ráfekszem a Kuva fegyverekre is. Bramma + Magnetic Nukor.