Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Equinox nekem is egész gyorsan megvolt. Harrow, Nidus, Gauss bajos. Harrow + Nidus meglett Twitch drop-ból, de most ugye kellenének megint. 8 frame van gyártásban csak a Helminth miatt. Néhányat újrafarmoltam, párat meg lehetett venni(klán, Simaris).
Nekem Gauss, Grendel, Xaku, Protea hiányoznak. Nezha Prime meglett nagy nehezen, de legalább jövedelmező volt. Jött Saryn System meg egyebek. Trinity is kell megint... Ambulas. Nem nehéz csak lassú.
Bele kéne kezdenem lassan a különböző AMP-ok, Zaw-ok felhúzásába és lassan elfelejteni őket, bár ott a K-drive is...
Már nem bánnám ha csak Deimos-t csinálhatnám míg ki nem maxolom. Ha már ott tartanék mondjuk akkor meg már lassan elfogyna a teendő.8 hónap játék és 1 Arbit sem fejeztem be.
Nem is mozgat nagyon, de majd eljön az ideje. Visszakapom a PC-m ismét ráfekszem a Kuva fegyverekre is. Bramma + Magnetic Nukor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már nem bánnám ha csak Deimos-t csinálhatnám míg ki nem maxolom. Ha már ott tartanék mondjuk akkor meg már lassan elfogyna a teendő.
Nem is mozgat nagyon, de majd eljön az ideje. Visszakapom a PC-m ismét ráfekszem a Kuva fegyverekre is. Bramma + Magnetic Nukor.