- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, K-drive nekem egyelőre nem lesz, az biztos. Semmi nincs, ami miatt igény lenne rá.
Fegyók érdekelnek, arra hajtok. RJ is olyan, h jónak tűnt, de marha unalmasak a küldik, nincsenek igazán csapatok (játékosok) és rengeteg a bug, még most is.Źşë: "a warframenél sztem nagyon jól csinálják - nem erőltetik rá a népre a mikrotranzakciókat"
Így van. MWO-nál ott voltam szinte a kezdetektől, láttam elqrvulni, ahogy a BFP4F-et is. Meg egy halom kisebb-nagyobb FPS-t, a mikrotranzakciók "aranykorában". Itt is vettem platot, még fogok is. De nincs az a nyomás, h ha nem veszem meg, akkor ledarálnak...MWO-nál elég hirtelen volt a váltás, a normálisból a kreténbe... Az új mechek annyival erősebbek voltak, h csak pislogtunk. Nekimentünk 3-an egy új heavy gépnek és lealázott minket. Pár hét múlva nerfelték és jött az újabb mech. Akkor már nem volt fölénye, extra dmg és páncél... de átlag nem fizetős gémernek kb ennyi idő kellett, h behúzza az új vasat. Nagyon szomorúan hagytam ott a játékot, rengeteg beleölt órát és gépeket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest