Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, K-drive nekem egyelőre nem lesz, az biztos. Semmi nincs, ami miatt igény lenne rá.
Fegyók érdekelnek, arra hajtok. RJ is olyan, h jónak tűnt, de marha unalmasak a küldik, nincsenek igazán csapatok (játékosok) és rengeteg a bug, még most is.Źşë: "a warframenél sztem nagyon jól csinálják - nem erőltetik rá a népre a mikrotranzakciókat"
Így van. MWO-nál ott voltam szinte a kezdetektől, láttam elqrvulni, ahogy a BFP4F-et is. Meg egy halom kisebb-nagyobb FPS-t, a mikrotranzakciók "aranykorában". Itt is vettem platot, még fogok is. De nincs az a nyomás, h ha nem veszem meg, akkor ledarálnak...MWO-nál elég hirtelen volt a váltás, a normálisból a kreténbe... Az új mechek annyival erősebbek voltak, h csak pislogtunk. Nekimentünk 3-an egy új heavy gépnek és lealázott minket. Pár hét múlva nerfelték és jött az újabb mech. Akkor már nem volt fölénye, extra dmg és páncél... de átlag nem fizetős gémernek kb ennyi idő kellett, h behúzza az új vasat. Nagyon szomorúan hagytam ott a játékot, rengeteg beleölt órát és gépeket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest