Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
THX, majd csinálgatom...
Vombalyst nem gond, egy lövés fulmin, majd amp-al leöl, tojás felvesz.
Amit összeraktam az a 2-2-1 lett, anno ezeket kaptam/vettem, most csak megépítettem.Voltunk ezen a disruption-on, Uranus, Ur. Meglepően sok volt az ellenség és a sárga fókuszbizbasz is. Lehet meg kellene lesned, de lehet, h a sok enemy miatt tűnt nekem sűrűnek, ahogy beadja a sárgákat.
Khalox: azt nem fogom már megérni, h a mote 30-as legyen. Direkt figyelek rá, sok helyen használom pár napja (ahol nem is kellene), mmost lvl 23... ez 4-5 nap és kb. 12-es volt. Nagyon lassan fejlődik, pedig boosterem is van

Zsé: nem gondolunk bele. Ennyi a titok. Ahogy nem számolod, h mibe kerül évente a ház, a kocsi, etc... Tudatlanság=bódottá

Némelyik fegyónál azt éreztem, h csak némelyik van, de mi is ez? Vannak ötletesek, átgondoltak is. Modoknál is ez van, ha a rengeteg, 90%-ban semmirevaló jump, slide, wall latch vackokat kiszednék, a népnek fel se tűnne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Autós topik
- VR topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs