- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
THX, majd csinálgatom...
Vombalyst nem gond, egy lövés fulmin, majd amp-al leöl, tojás felvesz.
Amit összeraktam az a 2-2-1 lett, anno ezeket kaptam/vettem, most csak megépítettem.Voltunk ezen a disruption-on, Uranus, Ur. Meglepően sok volt az ellenség és a sárga fókuszbizbasz is. Lehet meg kellene lesned, de lehet, h a sok enemy miatt tűnt nekem sűrűnek, ahogy beadja a sárgákat.
Khalox: azt nem fogom már megérni, h a mote 30-as legyen. Direkt figyelek rá, sok helyen használom pár napja (ahol nem is kellene), mmost lvl 23... ez 4-5 nap és kb. 12-es volt. Nagyon lassan fejlődik, pedig boosterem is van

Zsé: nem gondolunk bele. Ennyi a titok. Ahogy nem számolod, h mibe kerül évente a ház, a kocsi, etc... Tudatlanság=bódottá

Némelyik fegyónál azt éreztem, h csak némelyik van, de mi is ez? Vannak ötletesek, átgondoltak is. Modoknál is ez van, ha a rengeteg, 90%-ban semmirevaló jump, slide, wall latch vackokat kiszednék, a népnek fel se tűnne
Új hozzászólás Aktív témák
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Marathon (2025)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest