Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
223-at rakd össze. Van rá guide steam-en vagy reddit-en, hogy mi kell hozzá. Kevesebb, mint 1 hét alatt összeraktam pedig nem is farmoltam durván rá. Illetve kaptam pár dolgot Alliance-ból.
Konkrétan annyira jó, hogy lehet vele az első Eidolon-t solo-zni. Persze nem kell csodákat várni. Viszont a Vombalyst-ok nem fognak felidegesíteni végre, meg azért nem leszel haszontalan úgy általában Eidolon Hunt-on. Mrgyek is mindig ha este van PoE-on. Valamint még sima küldetéseken is jó, kb. mint egy shotgun.
777-re rá kéne gyúrni, mert az OP, de Fortuna meg Little Duck... Na majd sorra kerülnek.
Focus-t farmolok, költöttem sok plat-ot megint. Keresnem kell valami jó forrást ami ezreket ad...

Nekem is el kéne kezdenem a sok Forma-t használni, de mindig van más teendő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest