Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

Nah, Grendellel is szopóágon vagyok, nem mintha nagyon kellene, sztem nem sokat érő frame. De nekiláttam, pár hete soloban. Sajnos az energiahiány egyszerűen végez velem, semmi fegyó nem elég gyors, erős ezekhez. Még Inarossal és Wuprime-al is bajban voltam.
    Tegnap a klánban elindultunk csoportosan. Így lényegesen jobb a helyzet, survivalból még 8 perc körül volt, jól is álltunk. Nekem Wuprime szépen aprított, többnyire amit a többiek+én kicsit leabáltunk "kupacot", annak a közepén 3-as, extra armor és sok halott enemy.
    Működött, majd eljött a még 8 perc és host lost. Mindenkinek... fain
    4 embert nem könnyű összeszedni, utána ketten próbáltuk a defense-t. Ez is jól alakult, hildrin termelte az energy-t, én volt-al meg szépen hegesztettem őket.
    Majd a sokadik wave után kezdett fura lenni a dolog: mindenhol kék gömb, de nem veszem fel, képesség nincs, mert nincs energia. Írtam is, h itt lagg van, ússzuk meg vhogy... nem sikerült, host lost. Fura, mert azonos klánból két magyar, bár nem tudom, a kolléga helyileg merre van, ill. ha rossz a kapcsolat, akkor miért csak a játék 2/3-ától rossz.
    Nagyon fura...

Másik kérdésem a dmg-vel kapcsolatos.
    Van fegyóm, amin 100% feletti a crit, erre érdemes még blood rusht is tenni? Tehát kombóra építeni? Alapból arbira lenne, ahol van lehetőség kombózni, mert ez lenne a fő fegyó.
    Ahogy olvastam, a 100% feletti résznél van esély, h magasabb szintű critet ad be, de én többnyire csak narancsot látok. Fura, h videókban mindenkinél vörös minden, alacsonyabb crittel is, hasonlóan moddolva...

Illetve a stat-al is elbizonytalanodtam. Ha van egy fegyó, mondjuk 20% stat chance-val, akkor odea rakok egy primed toxic és egy dual stat 60+60 cold dmg-t. A total dmg jelentősen nő. Kérdésem, h amit a viral ad dmg-t azt akkor is adja, ha az alacsony stat miatt nem lesz viral (nem proc-ol), vagy csak akkor, ha a stat proc-ol és megkapja azt a sebzést viralban?
    Mert ha csak akkor ha proc van, akkor bizony lehet, h két dual stat-al az alacsonyabb total dmg többet ér a magasabb stat miatt.
    Próbálgatom őket, de simulacrum key még nincs, lvl 60 sanctuary-t szoktam, de gyakorlatban ez inkább lvl 75+ után lenne érezhető, alatta sok difit nem érzek.

Ejj, de hosszú lett. Sebaj, köszi a tanácsokat! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés