Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
5150head
üzenetére
A broken war-t én is "elengedtem", megvan, de nem tartom olyan kiemelkedőnek.
Dragon nikana, nikana prime, az umbra laírhatatlan nevű kardja is jobb. Most ezzel az umbrás karddal mentem párat, kicsit húztam rajta. A "gyárilag" 2 umbra slot és a marha nagy range jóféle. Sajnos stance nem volt rá megfelelő, egy kéket (nem tudom a nevét...) vettem, az már nem ugrálós, kétkezes-nyaszatolós, ez kell nekem. De a Dakra prime is brutál, 108% krittel indul, és erre még bloodrush...Valahogy ezek sem elegek olyan 80+ felett. Többnyire nem gond, mert corpusra a fegyóm jó, infestedre mindegy, minden viszi, de a grineer armor megfogja. Van egy kaszás rivenem, most azzal próbálkozom. Az egyszer már maxolt és vmire felhasznált kama-t újra megvettem, újra maxolás, újra 4-5 forma... nem gond, ráérek. Viszont a rivenen van +crit és +86% Grineer DMG, sokat várok tőle, egyelőre műkörik sanctuaryban, még pár este és élesben is kipróbálom vmi kuva vagy a spear küldikben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs