Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kagemu
csendes tag
Lokival 30as szinten +40% sprint speedel defenses és rescues pályákon kivül bármit solozok. Persze nem ad igazi játék élményt mikor csak futkorászok a moobok között és el-el tünedezek. Minden esetre megtanultam soloban játszani
Rhinoval 8 csomag lőszer, egy gorgon és nincs akadály, sok assás pályát soloztam warframe blueprintek miatt. Infestes bossoknál zavaróak az ancient distruptorok ha épp nem tudom iron skint felrakni elötte de energy shiphont meg arra való ^^Cronus a maga 12 órás gyártás idejével a legkevesebb időt igényel. Lőfegyverek közül van már egy-kettő 1 napos gyártás idővel. Az összes warframe pedig 3 napig van a foundryban mire kész lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Star Wars rajongók
- Jövedelem
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- LEGO klub
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rhinoval 8 csomag lőszer, egy gorgon és nincs akadály, sok assás pályát soloztam warframe blueprintek miatt. Infestes bossoknál zavaróak az ancient distruptorok ha épp nem tudom iron skint felrakni elötte de energy shiphont meg arra való ^^