- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kagemu
csendes tag
Lokival 30as szinten +40% sprint speedel defenses és rescues pályákon kivül bármit solozok. Persze nem ad igazi játék élményt mikor csak futkorászok a moobok között és el-el tünedezek. Minden esetre megtanultam soloban játszani
Rhinoval 8 csomag lőszer, egy gorgon és nincs akadály, sok assás pályát soloztam warframe blueprintek miatt. Infestes bossoknál zavaróak az ancient distruptorok ha épp nem tudom iron skint felrakni elötte de energy shiphont meg arra való ^^Cronus a maga 12 órás gyártás idejével a legkevesebb időt igényel. Lőfegyverek közül van már egy-kettő 1 napos gyártás idővel. Az összes warframe pedig 3 napig van a foundryban mire kész lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Android szakmai topik
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Háztartási gépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- Honda topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rhinoval 8 csomag lőszer, egy gorgon és nincs akadály, sok assás pályát soloztam warframe blueprintek miatt. Infestes bossoknál zavaróak az ancient distruptorok ha épp nem tudom iron skint felrakni elötte de energy shiphont meg arra való ^^