Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
A Warframe-et probaltad? Azzal eleg jol el lehet lenni es nagyon durvan pumpaljak bele az uj tartalmakat, pedig meg az is csak closed beta.
Probaltam en is par betat amiknek nagy resze csalodas volt. A Planetside 2 jo lett volna ha optimalizaltak volna de kepregeny modban futott, durvabb esemenyeknel 5 fps-eket produkalt, igy toroltem. A Hawken egesz turheto, a MWO mar kevesbe, nem hozta a regi Mechwarriorok hangulatat.
Na meg ott a LoL, az nekem mar egy eve az elso szamu kedvenc, nem lehet megunni.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Crimson Desert
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Mesh System AC 1200 EU 4 db egyben eladó. 2027.05-ig Alza gari.
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
Üzleti előfizetők hirdetései
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest