- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
Co-opban (PvE) nyomod te is? Nagyon ott van
Sajnos a heten munka mellett nem sok idom volt ra, de amit eltoltottem a jatekkal annak minden percet elveztem.Medicbol szerintem is jo ha van ketto, de neha a harom sem art. Palyatol fugg meg az ellenfelektol. Sokszor viszont hatranyos ha sok van mert elegge tehetetlen nagyobb csoportok ellen meg a tavolrol puffogtato ellenfelekkel sem tud sokat kezdeni pl. Specops, sniper vagy demoman. Csak kispisztollyal.
Snipert (marmint a jatszhato kasztot) eleinte leneztem mivel nincs semmi speckoja es az infantryman mellett feleslegesnek tunik. De parszor bele voltam "kenyszeritve" mert nem volt a csapatban es belattam hogy mennyire hasznos tud lenni. Meg merem kockaztatni hogy egy gyors kezu sniper a legfontosabb csapattars mert pillanatok alatt leszedi a kis mocsok mesterlovesz/specops/raketavetos ellenfeleket, jelentosen megkonnyitve a haladast

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos a heten munka mellett nem sok idom volt ra, de amit eltoltottem a jatekkal annak minden percet elveztem.