- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stigma.HC
senior tag
Hát nem tudom, én hónapok óta nem költök már pénzt a WG termékére, mégis jól elvagyok most is. Pedig jelenleg is van prémem, arany cuccokra sosem költöttem (kivéve mióta lehet venni kreditért is mindent! Ezt elfelejti mindenki. Hol itt akkor a nem megvásárolható előny) Prémtankok nagy részéhez is ügyesen jutottam hozzá. Az hogy a játékosok nagy részének gondot okoz magasabb tierben fent tartani a gépeket, nekem ebből az jön le hogy nem tudnak vele jól játszani.
Én amúgy egyik cégnek sem emelnék bálványt, profitorientált mindkettő, most verseny alakul ki köztük a játékosok kegyeiért. Enélkül egyik sem lenne ilyen kedves. Én viszont ezen felül is tartom magam ahhoz, hogy pénz befektetése nélkül is lazán ellehet lenni mindkét játékban. Szerintem ez elég korrekt dolog azért.
Annak meg kifejezetten örülök, hogy valamennyi már most eltér a két játék. így felüdülés egyikből átmenni a másikba ha épp beleuntam (persze ha van éppen szerver) -
Th1sN04ll
senior tag
Fél évet nem húzzák, mert akkor szerintem nagy lenne a zúgolódás.... Szerintem 1-2-3 hónap, ebben lesz majd open beta is, már csak a szerverek éles tesztelésére is hogy bírják a rohamot! A grafikai bugok már fel sem tünnek, pedig a távolban lévő bokrok villognak mint a diszkólámpa, néhol a föld is
Plusz a t-34-esekkel minden módozatával lehetne valamit kezdeni, mert kicsit túl van misztifikálva szerintem, nem bírt az ki annyi lövést közel sem, itt meg max ilyen 4hit-8hit mind1 hova lő neki az ember
Na de bízzuk a fejlesztőkre, csak tudják a dolgukat! Ezen kívül nem bánnám ha a fákat is ki lehetne dönteni, mert azok úgy állnak mint a cövek
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO CPU-k , asztali és notebook!
- Acer Nitro V 15 i7-13620H / RTX 4060 / 32GB RAM / 1TB SSD 1 éves, számlás, hibátlan + AJÁNDÉK
- IdeaPad Gaming 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB + 1TB HDD magyar vbill gar
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest