Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Értem, és én is pontosan ezt tapasztalom.
Sőt, oldalak óta ezt írom, hogy pl ha X db bázist kell kibombázzak, akkor mindig reptér bitroklás van. Ha 4 csatarepcsit kell kiszedjek, akkor meccseken át egy sincs egy csatarepcsi se a meccsben, vagy ha igen, akkor pont lelövik előlem, vagy lelövöm és csak assist. (elsőre könnyűnek tűnik, de pokoli nehéz feladat, alapból megszoktam változtani).DE : T2 feladatok között van egy csomó olyan, ami seperc alatt lehozható pl : csatarepülővel 3 földi kilövése, 3 kill, 3 assist, egy meccsben két 2 kill, esetleg (bár az sok meccsből lesz meg) dobj ki egy bázist. Okosan megválasztva 1-2 meccsből megvan a T2... A T3 már más, de ott is van pár könnyebben kivitelezhető pl bomberrel 32db földi, csatarepcsivel 78db földi, légy első csapás és nyerj, de még olykor ha rászánod az időt a 6 bázist dobj ki vagy a 40 kill is járható út.
Különleges feladatból a kedvencem a bögöly (nyírj ki egy 1+ BR-el magasabb ellenfelet, és nyerjetek - három ilyen meccset kell menni) ez nekemazért könnyű mert úgyis feldob (de ehhez vannak extra tipjjeim is) vagy a lvegeő legjobbja 5 meccsben, az is megvan 10 meccsből.És igen, addig szoktam váltogatni a feladatokat amíg valami kedvezőt nem ad, havi szinten SL milliókat költök csak erre, de így lehet haladni

De ha összeszeded magad azért nagyon sok nap lehozható a T2, T3 és a különleges feladat is. Szerintem okt 22-ig még van esélyed eljutni 54-es szintig, ha megfogadod a tanácsaimat. (Nem, nem lesz könnyű... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest