Új hozzászólás Aktív témák

• RG4L

őstag

Na most nem kicsit felcseszett a játék... mondom megcsinálom a japán x4-es wint, prémiummal már x8-as szorzó, tehát lehet vele kaszálni. Szokásosan sikerült elbalfaszkodnia a csapatnak sorozatban 3 meccset, mindenki utál bombázni, ölni vagy védekezni nem tudnak, szóval király volt, mindig top 3-ban voltam pontszámban... Na jó mondom, következőben csaktán meglesz, Dominationt, ráadásul Mozdokot dobja a rendszer, ahol az ellenséges csapatnak szinte csak bombázója van, meg olyan 3-4 vadász. Na de az a 3-4 vadászgépük is jobbnak gondolta, ha nem száll le és nem foglalja el a saját zónáját, mert az úgy vicces. Errefel, mikor maradt olyan 200 ticketjük, elfoglalták, aztán meg megnyertük a meccset azzal a pár tank bombázással. Hát ez csodás. (Legalább kaptam majdnem 400 silvert a final blowért jeeeee.)

Egyébként magas tierben, T3 vége/T4 teljesen élvezhetetlen az AB is. Mire megszenvedek a bázisok bombázásával, az ellenségnek két Yer-2-ese, két B-17-ese és egy Wellingtonja szórja a repterünket, megnyerve ezáltal a meccset olyan 3-4 perc alatt, és ez nem csak 10-ből 1 meccsen fordul elő, hanem folyamatosan. Ilyenkor, kérdezem én, hol vannak azok a kibaszott ügyes Fuck 9-es meg Foscobrás pilóták, akik képesek 3 kilométerről szétszaggatni a gépedet. :C

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés