Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

Nekiláttam a BP-nek, és a játék rögtön emlékezetett rá, hogy miért nem kellene már semmi ilyesmibe se beleugranom. Szerencsére elég sok hallgatni valóm van, szóval azt mondtam, hajrá. Légi AB-n neki is estem.

T2 : csináljak 2 kill-t két meccsben. Hát ez három meccs alatt sikerült, de az utolsóból ahogy megvolt a két kill instant ki is léptem, jelezvén a játéknak, hogy nem vagyok az időhúzás híve.

T3 : 28 föli csatarepcsivel (persze némi változtatgatás után). első meccsben a két IL2 backupokkal együtt is nyögve nyelősen kiszedett hármat. Utána jött egy nagyon jó légicsapás, backupokkal együtt kiszedtem 24-et. Szidtam is őket, hogy egyetlen földiért játszhatok még egy meccset. Akkor még nem sejtettem, hogy nem fogom ilyen olcsón megúszni : ezután 1db IL2-re beadott egy légi fölényt. (ugye ott semmilyen földi sincs) Instant quit. Crewlock lejár, indítom, ismét légi fölény. Jó, akkor előhúztam az FW190 A8-at, megyünk azzal. Légi hódítás. Nem értünk oda. Ezután még egy légi hódítás. Sikerült kiszedni négy földit. Így aztán 6 meccsből lett meg az ami akár kettőből (sőt egyből) is meglehett volna, és visszanézve meccsenként 4,6 kilőtt földis átlaggal.

Kalapos/Különleges : lőjjek ki 25 bombert. Aha, már senki nem használ AB-n bombereket, mert sikerült úgy elb*szni őket, hogy gyakorlatilag kihaltak. Valahol valaki most biztos nagyon boldog a Gajinnál. Szóval next. Pörgetve teljesíthetetlenebbnél teljesíthetetlenebb feladatokat dobott be, előszeretettel visszadobva a kettővel korábbit. Végül megálltunk a 100 kill vadásszal-nál. Jó, akkor majd EGYSZER VALAMIKOR meglesz ez is...

Nem is tudom mit idegeskedek rajta, az nem új, hogy ebben a játékban csak azt nem tudod végrehajtani ami a feladatod lenne, valamint az előző BP-ben is meglett az 56/5, pedig 5 hetet ki is hagytam...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés