Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Nekiláttam a BP-nek, és a játék rögtön emlékezetett rá, hogy miért nem kellene már semmi ilyesmibe se beleugranom. Szerencsére elég sok hallgatni valóm van, szóval azt mondtam, hajrá. Légi AB-n neki is estem.
T2 : csináljak 2 kill-t két meccsben. Hát ez három meccs alatt sikerült, de az utolsóból ahogy megvolt a két kill instant ki is léptem, jelezvén a játéknak, hogy nem vagyok az időhúzás híve.
T3 : 28 föli csatarepcsivel (persze némi változtatgatás után). első meccsben a két IL2 backupokkal együtt is nyögve nyelősen kiszedett hármat. Utána jött egy nagyon jó légicsapás, backupokkal együtt kiszedtem 24-et. Szidtam is őket, hogy egyetlen földiért játszhatok még egy meccset. Akkor még nem sejtettem, hogy nem fogom ilyen olcsón megúszni : ezután 1db IL2-re beadott egy légi fölényt. (ugye ott semmilyen földi sincs) Instant quit. Crewlock lejár, indítom, ismét légi fölény. Jó, akkor előhúztam az FW190 A8-at, megyünk azzal. Légi hódítás. Nem értünk oda. Ezután még egy légi hódítás. Sikerült kiszedni négy földit. Így aztán 6 meccsből lett meg az ami akár kettőből (sőt egyből) is meglehett volna, és visszanézve meccsenként 4,6 kilőtt földis átlaggal.
Kalapos/Különleges : lőjjek ki 25 bombert. Aha, már senki nem használ AB-n bombereket, mert sikerült úgy elb*szni őket, hogy gyakorlatilag kihaltak. Valahol valaki most biztos nagyon boldog a Gajinnál. Szóval next. Pörgetve teljesíthetetlenebbnél teljesíthetetlenebb feladatokat dobott be, előszeretettel visszadobva a kettővel korábbit. Végül megálltunk a 100 kill vadásszal-nál. Jó, akkor majd EGYSZER VALAMIKOR meglesz ez is...
Nem is tudom mit idegeskedek rajta, az nem új, hogy ebben a játékban csak azt nem tudod végrehajtani ami a feladatod lenne, valamint az előző BP-ben is meglett az 56/5, pedig 5 hetet ki is hagytam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest