Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ebben a témában VPN-el kapcsolatos kérdéseket lehet megbeszélni, különféle VPN szolgáltatók, és VPN képes eszközök, pl. VPN-t is tudó routereken, NAS-okon a VPN használata. Különféle VPN típusok (PPTP, L2TP, OVPN, WG, SSTP, stb...), pl. melyiket érdemes, mik a különbségek, előnyök-hátrányok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Picit off, de hátha tudtok segíteni.
Tanúja voltam btk-ba ütköző cselekménynek, ezt szeretném emailben jelezni az illetékes hatóságnak, de akire terhelő lenne, nagyon erőszakos, és a hatóság is a zsebében van, ezért személyesen kizárt, emailben gondoltam névtelenül megtenni.
Ezzel kapcsolatban lenne a kérdésem, hogy mire érdemes odafigyelni, ha úgy szeretném elküldeni az emailt, hogy semmi se vezessen hozzám.
Pl pc vagy tablet tesz a mailek mellé készülékazonosítót, vagy be lehet azonosítani eszközt, amiről küldtem ?
Az ip címet látják, azt hogy csináljam, hogy ne vezessen hozzánk? Nyilvános wifiről, vagy otthonra létezik valami olyan ip gateway, ami által nem tudják felfedni a kilétem.
Gondolom egy ingyenes mailre is érdemes emiatt regelni, mi lehet jó erre?
Mindenképp jó lenne jelenteni a gazembert, de nem szeretnék emiatt megtorlást elszenvedni, félni, bújkálni.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ekkold