Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
- 

Konflikt addikt videokártyák>>3DFX topicban folytassuk, ez a topic már szerencsére zárható  
- 

Konflikt addikt NNa.. sajnos tegnap este már nemtudtam kiprobálni őket, de ma délelőtt sikeröl  
 Mind a 2 karesz tökéltessen egyforma, müködnek SLIben XP alatt gond nélkül 
 Lassan nekiállok tesztelni, majd irok eredményeket is. Valószinüleg csinálok egy minitesztet is a kareszokról, és felkerül Rudi honlapjára: Bővebben: link
 Most megyek tesztelgetni 
 Szép napot!
- 

Konflikt addikt Ha jolemlékszem mismatched driver kell h különbözőek a kereszok 
- 

Konflikt addikt SMS elküldve, akkor holnap mehet a biznisz AS/400! 
 Bodin kössz a közreműködést! 
- 

Konflikt addikt Bodin! beszéltem AS/400zal telon, aztmondta kimegy kedden, v szerdán hozzád Érdre a kareszért. De gondolom majd ugyis beszéltek  
- 

Konflikt addikt UPupup 
 AS/400-nak és Bodinnak 
- 

Konflikt addikt Hívtam énis, de kivan kapcsolva  Irok email neki... Irok email neki...
 Remélem eltudjátok intézni vas. még, h én hétfő tudjak találkozni AS/400-zal pesten 
- 

Konflikt addikt AS/400! 
 Mitszólnál ahhoz, /persze ha nem baj, és van diákid&időd/ h te jönnél ki győrbe, és kifizetem a vonat árát pest-győr között oda-vissza?
 Megoldható lenne? Akkor azugy kb. összvisz: 3000HUF 2db innoV2,VGA kábel+800vonat oda-vissza=3800HUF! 
 [Szerkesztve]
- 

Konflikt addikt Királyos!! 
 AS/400al beszéltem már, akk ok.
 Ha meglesz minden, és fabrikálok egy SLI-kábelt egy floppykábelből, akkor publikálok h mit tud egy Matrox Millennium 4MB társoságáben az inno VOODOO 2 SLI![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 Apropó, nincs vkinek felseleges SLI kábele? 
- 

Konflikt addikt  
- 

Konflikt addikt upup 
 ez föleg AS/400-nak és Bodinnak szól 
- 

Konflikt addikt upup 
- 

Konflikt addikt up 
- 

Konflikt addikt Ha meglesz, na meg ha lesz valahogy SLI kábelem is, akkor természetessen agyba-főbe tesztelem, majd pubikálok róla  
 Ha jol számolom, akkor neked van 1 inno karid, és egy vga öszekötö kábeled, AS/400nak pedig 1 inno karija, akkor SLI kábelt csinálnom kell floppy kábelből valahogy...
 hm.. 
- 

Konflikt addikt Ok, felveszlek 
- 

Konflikt addikt de elsődlegessen a két srácé érdekel, mert azok ugyanolyanok(inno) 
 Ha vmelyik üzlet nemjön össze, igényt tartok a tiédre is 
- 

Konflikt addikt akk majd vegyél fel te, mert a mailcimed nemegyezik 
- 

Konflikt addikt Ja nemveszlek fel msnre, mert nemtudoma cimed!  Megprobáloma mail cimed, ha nemmegy, akkor majd vegyél fel te [ Módosította: doc ] 
- 

Konflikt addikt 3#, 4# : Sajnos csak v2 érdekel, de azért kösz h irtatok  
- 

Konflikt addikt Akinek van feleslegben, és már nem szükséges neki, irjon! 
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Lehet csinálok minitesztet rudi honlapjához, szval ottis meglesznek a teszteredmények
 Lehet csinálok minitesztet rudi honlapjához, szval ottis meglesznek a teszteredmények![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Irok email neki...
 Irok email neki...