Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Xtomi
tag
Sziasztok!
Én is az A41-el szívok. Van benne egy Voda kártya (ott nem tudom ki-be kapcsolni VoLTE-t) de nem is kell kapcsolgatni,
működik, meg egy Telenoros, ott tudtam. Én nem tettem rá semmilyen firmware-t, sztem a gyári Vodás lehet rajta.
Nekem a gondom az az, hogy hogy a Telenoros kártya napont elveszti a regisztrációt.
Ma föltettem egy "force 4g lte only" appot, na azóta a telenoros kártya nem megy fel VoLTE-ra. Leszedtem akkor sem. Tudtok valami megoldást? Iphone 12-vel persze minden probléma nélkül felmegy a telenor VoLTE-ra. -
Xtomi
tag
A Vodánál a Volte bekapcsolás automata (gondolom az IMEI-ből) de magadtól is kérheted a bekapcsolást mivel a rendszerünk úgy gondolta az A30s nem Volte képes, ha tudod a biztonsági kódot
-
Xtomi
tag
Nagyon kedves a Telenor . . .
Mi szükséges náluk a Voltehoz többek között??
Számlás tarifa.
Na mindegy, jó a 3G is . . .
-
Xtomi
tag
Sziasztok!
Egy független dual SIM-es Samsung galaxy J3 2017-n szeretném aktiválni VoLTE és VoWIFI-t a DIGI hálózaton. A típusa SM-J330F/DS, most csak 4G-t ír ki felül. Hogy tudom beállítani?
Ezek a csoda kódok sem működnek*#*#86583#*#*(VoLTE) meg*#*#869434#*#* (VoWIFI). Sztem valami új sw kéne rá, habáréppen ma is frissített a legújabbra.Tettem is rá, de továbbra is változatlan a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

működik, meg egy Telenoros, ott tudtam. Én nem tettem rá semmilyen firmware-t, sztem a gyári Vodás lehet rajta.