Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
szabadulo
újonc
válasz
csaszi75
üzenetére
Sose volt rá szükségem, hogy valós roamingot használjam USAban egy valag pénzért. Aki meg akart találni otthonról az vagy küldött SMSt vagy csörgetett, én meg leraktam és visszajeleztem neten vagy hívtam amcsi számról. Szal, hogy a hívás konkrétan hogy és milyen minőségben épülne fel VoLTEn nem tudom.
De most néztem NEM VoWifi képes készülékről, sima roaming esetén Android ezt írja: Mobil voice network type: 4G. Ahogy más is írta már nincs se 2G se 3G, szal nem túl meglepő. -
szabadulo
újonc
válasz
tibor23
üzenetére
Én azt csináltam amcsiban, hogy lemondtam a voda roaming szolgáltatást, így mindig megy a backup calling. Hátulütő, hogy mikor EUba visszamegyek akkor észben kell tartani, hogy így az ingyenes EU data roaming se fog menni, szal reptéri teendőim listájához már hozzátartozik a roaming aktiválása mikor EUba megyek, valamint deaktiválása, mikor vissza USAba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp