Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Ludovicus
üzenetére
Sajnos ezt én is tapasztalom
, a hangminőség sokszor a réges-régi vezetékes telefonok hangminőségét SEM éri el, ha ez ilyen ütemben romlik a hang hívások minősége, akkor keresni kell valami alternatív megoldást.
Van egy olyan érzésem, hogy maguk a cellák túlterheltek, ezt sajnos a telefon nem jelzi, tökéletes jelerősségnél is alig alig van hangátvitel, és igen lassú az adatátvitel is, még akkor is ha igen közel vagyok a szolgáltatóm tornyához.
Megjegyzem ezt leginkább azokon a helyeken tapasztalom ahol nagy a felhasználók száma, és igen ritkán vannak a tornyok telepítve, de sajnos a belvárosban is előjönnek ilyen hibák már. (Szeged). -
Ludovicus
aktív tag
válasz
Ludovicus
üzenetére
Változott a helyzet, pár hete azt tapasztalom, hogy már nem jellemző a VoLTE hívások esetében a gyakori híváseldobás, vagy elnémulás, helyett viszont sokszor rosszabb lett a hívásminőség, hangfoszlányok maradnak ki. Valamit átkonfigurálhattak szolgáltatói oldalon. Azt nem értem, hogy ha elkezd szakadozni a hang, miért nem vált le a telefon VoLTE-ről 3G-re.
-
zsolt501
nagyúr
-
martonl
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, a hangminőség sokszor a réges-régi vezetékes telefonok hangminőségét SEM éri el, ha ez ilyen ütemben romlik a hang hívások minősége, akkor keresni kell valami alternatív megoldást.
tomp