- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Én voltam az.
Persze én is csak azt tudom írni, amit nekem mondanak vagy írnak az ügyfélszolgálaton.
Nincs ismerősöm egyik szolgáltatónál se. Minden infót a szolgáltatók oldáról, illetve ügyfélszolgálataitól szerzek. Persze a legtöbb okosságot a fórumtársaktól olvasok.Tegnap a chat ablakban kérdeztem rá. Konkrétan leírtam, hogy nincs az ismeretségi körömben olyan dominós, akinek menne. Azt is leírtam, hogy a legnépszerűbb fórumon sincs olyan felhasználó, aki látta volna menni. Ezekután megkérdeztem, hogy tényleg elindították?
De az ügyintéző is csak azt tudta mondani, hogy ők is ezt az infót kapták. További részleteket nem tudott mondani. Azt se, hogy meddig fogják bekapcsolni az összes dominóst. Továbbá elnézésemet kérte az okozott kellemetlenségért.Mivel semmi kézzelfogható információt nem kapunk hivatalos forrásból, csak találgatni tudunk:
1. Lehet, hogy nem is indították el a Domino VoLTÉ-t.
2. Lehet, hogy téves infó lett közölve a Telekom fórumán.
3. Lehet, hogy az ügyfélszolgálatos kollégák is téves információt kaptak és azt adják tovább nekünk.
4. Elindították, de mérhetetlenül kevés felhasználónál (10-20 kártya), akik nem tévednek ide a fórumra.
5. Gyanítom, ha egyszer mégis elindítják, akkor szinte azonnal menni fog mindenkinél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Revolut
- LEGO klub
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Ruckus ZoneFlex 7363 - Access point - hozzáférési pont - Több db
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp