- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor23
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Bocsi, de ez sztem marhaság. 900MHz-es 4G szinte tuti, hogy nem lesz. Ezt már eddig is megtehették volna, a Telekomnál már nem találsz B8 3G-t, mégsincs helyette 4G. Sőt aminek lenne értelme, a 3G-ről kivont B1 bázisokat alig-alig állítják át 4G-re. Utóbbi valószínűleg meg fog történni, de előbbinek nem adok sok esélyt, főleg azért, mert adótól távoli helyeken, ahol már a B20 4G nem adott lefedettséget, a B8 4G sem fog. Erre csak a B8 3G képes sajna. Sávszél növelésben meg nem sok szerepe van szintén a B8 frekinek, inkább csak lefedettséget lehet vele növelni, de ha van már B20, akkor minek.
Amúgy meg ilyen távoli helyeken telefonálni VoLTE-vel szinte lehetetlen, mert hívás felépül, én hallom a másik felet, de ő nem hall engem, mivel a teló nem tud olyan teljesítménnyel sugározni, mint a torony. Én már ezt többször tapasztaltam, viszont ilyen helyeken a 2G hang még röhögve működik, csak a telót rá kell kényszeríteni, hogy ne legyen VoLTE.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Nintendo Switch 2
- VGA kibeszélő offtopik
- Gaming notebook topik
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.