Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Itt van a leiras. Amugy msn messengerbol 98 hoz 7.0 az utolso. Zone alarm is mukodik rajta(persze regebbi). Total commander pedig legfrissebb van fent. Win amp is megy(bar en mindig a 2.95-s verziot hasznalom). Task manager is van (igaz nem olyan jo mint az "igazi"). Mar sok lesz a sajat comment.
-
-
siriq
őstag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Csinalsz egy uj virtual gepet a vmware-ben. Kivalasztom, hogy win 98(azt irom en mit csinaltam). Beallitom A hw-t. Nem most installalok oprendszert. Majd ha mar meg van az uj gep akkor berakom a floppy image-t es bepipalom a connect on power es connect. Betoltom a win 98 iso file-t. Elinditom a gepet es a floppyrol boot. Ha ez meg van akkor elmeletileg problema mar nem lesz. Fdisk majd letrehozod a particiot. Aktivalod. Exit. Majd ujra boot es format c: /s . Ezek utan a cmd-ben E: (ez a cdrom meghajto) aztan setup.exe.
-
-
siriq
őstag
-
siriq
őstag
Egy vmware vhd image szeretnek ki irni a winimage-el rendes hdd particiora. Valamiert leakad az iras rogton az elejen. Valaki probalt mar hasonlot? Azon a particion(kulon hdd) van oprendszer de mar lementettem. Igy, barmikor kiserletezhetek vele.
-
siriq
őstag
A cegnel fizikalis gepen fut egy vmware virtualis gep. Errol irna par ember tobbet. Meg csinalnam itthon is(van 6-7 gep).
PDF-s leiras meg van. Ennel azert tobb info kellene.
-
siriq
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Nna vegre valaki. Akarok venni meg 8 giga rammot aztan kicsit belemelyedni az egeszbe. Jovoheten jon a hyper-v ha lesz idom. Azt gyorsan le is nyomom 2 nap alatt remelem. Mit tanacsolsz mit nezzek at vagy ilyesmi?
A sima vmwarenel at lehet rakni az usb-t. Probaltam. Nalam siman ment. Copy-paste is ment.
-
siriq
őstag
Igen csak neki estem a multimedia-s kepessegenek(vmware). Virtualis gep: win 2008 R2 64 bit sp1. Ami futott rajta egyidejuleg: mpc-hc 1080p mkv(1x giga), mpc-hc 720p(8.5 giga), flash 1080p video es ezek mellett a crysis 2 multiplayer demo(halozaton keresztul). Teljesen jo volt. A host pedig win 7 enterprise 64 bit. Le a kalappal a Vmware elott.
-
siriq
őstag
Hali
Nos en is kiprobaltam a Vmware-t. Nekem nagyon tetszik. Felraktam egy xp-t es egy win 2008 R2 64 Bit sp1-t. A 2008 on meg az aero-t is bekapcsoltam. Nagyon gyors ez a vmware. Mondjuk a lapom tamogatj a az IOMMU-t. Gondolom ezert olyan mintha a sajat win 7-t hasznalnam. Lassan a 2008-s Hyper-V szeretnem kiprobalni. Valaki tesztelte mar itt?
MPC-HC is kiprobaltam. Rendesen megjeleniti az mkv-s subtitle-t. A server resze csak most jon tesztelesre. Ha mar lehet kozben mozizni akkor miert ne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bestbuy játékok
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Synology NAS
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest