Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Van egy virtuális gépem, amit nem én csináltam. Minden leállítás után visszaáll ugyanarra az állapotra, nem ment el semmit. Utána power on-nal indítom, bootol, bejelentkezek és megy. A beállításoknál a Revert to snapshot-ra van állítva.
Akartam csinálni egy ugyanilyet, csináltam is egy snapshotot friss install után, aztán beállítottam Revert-re, de csak pause-ol, és resume-olni tudok. Shutdown guest / power off-ra ugyanaz. És mikor indítom, akkor resume-al visszaáll a gép, bejelentkezve, stb. Hogy tudom ugyanolyanra megcsinálni ? Azt akarom, hogy ugyanúgy kikapcsoljon, és következő indításkor boot, login legyen. -
utgyuru
aktív tag
Az miért van, hogy beállítok egy megosztott mappát egy vm-hez, leállítom és következő indításkor sehol nincs a mappa? Always enable bepipálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest