Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Snoop-y
üzenetére
A snapshotban (delta) file-ban benne van minden írás, ami azóta történt amióta létrejött, ezt gondolom tudod. Szóval ha naponta készült a snapshot (gondolom a mentést ezért említetted, mert ahhoz kellett), akkor az utolsó 24 órányi logfile bejegyzések lesznek csak benne.
Emiatt én se tornáznék nagyon, mondjuk ha van benne valami nagyon-naongy fontos log, akkor a bányászás könnyebb talán kicsit, hiszen plaintext file-okról van szó.
-
válasz
Snoop-y
üzenetére
Próbáld meg a saját szavaiddal leírni tényleg, nem bántásból írom, de láthatóan nem értesz hozzá, így inkább ne is próbálj kitalálni rá rövidítéseket meg egyedi elnevezéseket

A delta file már kicsit érthető viszont: tehát volt egy virtuális gép, valamilyen vmware termék alatt, és ez az egész totál megsemmisült, vmdk-stul (virtuális disk), meg mindenestül, de valahogy megmaradt egy snapshot (delta) file?
Ha így van, akkor az kemény menet lesz. Nyilván van benne adat, kérdés hogy mennyi, és hogy közte van e ami kell, és az teljes egészében benne van e. Disk editorral bányásztam már ki ilyen vmdk delta file-ból cuccokat, egy sha256 kulcsra volt szükségem, tudtam hogy milyen adatok vannak előtte meg utána nagyjából, meg hogy hogy nézhet ki hexaban megközleítőleg, de kb 1 hétig pöcsöltem vele úgy, hogy minden este elbasztam rá 2-3 órát. Partíció vagy filerendszer nyilván nincs ebben a file-ban, szóval azt felejtsd is el hogy klasszikus disk recovery cuccokkal visszaállítasz belőle bármit is, hiszen egy raw massza az egész. Esetleg ha jól definiált formátumú file-okat keresel (jpeg, adatbázisfileok, stb...) akkor valamilyen erre specializált adatbányász cuccal lehet valamelyest automatizálni a dolgot.
-
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
válasz
Snoop-y
üzenetére
Jaja, most csináltunk egy 1200 fős migrációt XP-ről Win7 VDI-re, VMware view-el.
Összesen 16 db Cisco UCS 384GB mindegyikben, brutál netapp SAN alatta, Samsung zero kliensekkel.
Valszeg pár héten belől megfingatják a felhasználók a rendszert amint 3-4 dokumentumot megnyit mindenki Sharepointban, plusz az új Flash alapú SAP-et elkezdik használni. -
-
mandriva11
tag
válasz
Snoop-y
üzenetére
Érdeklődnék, hogy valaki VMware Workstation alá tett már fel ESXi-t?
Gyakorláshoz szeretnék ilyet feltenni, de nem tudom, hogy a VMware Workstation-nél hogyan állítsam be a lan adaptereket, hogy annyit lásson az ESXi,mint ahány darabot szeretnék betenni, pl 8 db-ot.
Sajnos eddig a configban hiába raktam be 4 db-ot, telepítés után csak 1db volt benne. -
Konflikt
addikt
válasz
Snoop-y
üzenetére
szukseges portok nyitva?
-
Konflikt
addikt
válasz
Snoop-y
üzenetére
ha nincs mas converter is nyugodtan mehet, mert ha a 125 GB-bol 6Gb lett a zip, akkor gyanus nekem hogy az csak thick lemez(ek) volt(ak) - azzal sem tartana tul sokaig.
ha jolertem a francia hoston, vagy az ahhoz kapcsolodo shared storage-en van egy zipped VM. ha az egy NFS storage akkor azt felcsatolnam egy, a francia host-on es ugyanazon a DS-en futo VM-re, converter start, NFS talloz (source lehet az OVF, vagy a kicsomagolt VM is), cel a francia host. ha VMFS, akkor be lehet masolni a VM-be (ez DS-en beluli masolas, igy eleg gyors), es utana converter. -
kraftxld
félisten
-
lajafix
addikt
válasz
Snoop-y
üzenetére
ha rosszul értettem, akkor bocs, szerintem
:ha 23 óra a futás (és nem soros modem a hálózat) , akkor az SSLt tedd falsera: [link]
ha jól rémlik ez a nem bootol probléma, akkor a forrás C: partícióját tedd bele egy új futtatásba és a converter beállításakor a storage vezérlőt ne autora hagyd, hanem direktben állítsd be a az LSI paralelt vagy LSI SASlogicot.(és bízom benen hogy a többi meghajtói a forrásnak külön fájlban vannak, amit csak hozzá kell adni az új virtuális géphez)
-
kraftxld
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

: