- ldave: New Game Blitz - 2026
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bugizozi
üzenetére
Szomorú, még jó hogy nem futottam bele. Sajnos hiába hangoztatom mindig, hogy ne telepítsen senki SD kártyára ESXi-t, ennek ellenére tömegével jönnek szembe az ilyen hostok (oké, tegyük hozzá, hogy valamelyest érthető okokból).
Nekem a fő bajom vele az, hogy a kártyákon nincs SMART, vagy egyéb hasonló diagnosztikai megoldás, vagy legalábbis semmi olyan, ami közel járna ahhoz, hogy úgy lehessen használni/monitorozni mint egy hdd-t vagy ssd-t. Ahol van mirror (szerencsére már sok vasban alap), ott valamelyest jobb a helyzet, de szerintem ez még nem ad megnyugvást.
Évekig is képes szunnyadni egy ilyen disk hiba, gondolom mindenki látott már olyan kártyát, ami vígan eszi a write requesteket, aztán reboot után nincs rajta a kiiírt adat... És mikor derül ez ki? Igen, amikor crashel a host, vagy amikor az éjszaka közepén rebootolna az ember egy upgrade miatt, szóval csupa olyan esetben amikor van bajunk bőven, és akkor még kapunk mellé egy kövér maflást is
-
[Newman]
tag
válasz
bugizozi
üzenetére
Elég nagy balhé is van belőle VMTN-en is.
[link]Született egy elég jó cikk John Nicholson - VSAN atyaúristen - tollából a lényeget összefoglalva. Hasznos és érdekes olvasmány, ügyfelek számára készülő dokumentációkba mindig belemásolom
Is my SD card is resilient enough for production ESXi usage?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest