Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
sajnos ez nem meglepo, azert hazank nem USA

az okokat Newman jol osszefoglalta. anno en a vRA7 ICM-re is fel evet vartam itthon, mire osszejott az a par ember, akikre elinditottak. abban az evben az volt az egyetlen tanfolyam.
a vRA8-at mar live online toltuk, egy angol oktato tartotta, eleg pengen. (akkor meg itthon szerintem nem is indult) -
[Newman]
tag
válasz
TheProb
üzenetére
Sajnos kénytelen vagyok egyik környezetbe feltenni minden újat, mert különben nehezen tudok felelősen válaszolni, mikor arról van szó hogy akármit meg lehet-e csinálni/miért nem megy/ pl. vSphere,NSX-T, Tanzu stb-ben.
vSphere tanfolyamon voltam még egyszer 4.0 idején, majd lejárt elszalasztott megújítás után DCV 6.7 ICM-en. Arrow-ban, Gaál úr szerintem hibátlanul tartotta.
Én úgy látom, hogy a vRA pont olyan téma, hogy azt csinálni kell - mármint nyomkodni - hogy el tudd mondani másnak a lényeget. Ugyanakkor itthon sajnos nem tud eltartani ez a piac annyi oktatót, hogy ők specializálódni tudjanak. Tehát egy cégnél, mondjuk a max két VMware-es oktatónak kell leoktatni úgy AppVolumes-től, Workspace ONE-ig minden elképzelhető tanfolyamot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest