Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló!
Köszi a választ.
Ne értsd félre nem kötekedésből írtam, de ugye én mind az esxi üzemeltetéssel mind a xpenology-val most ismerkedem. Így kb minden betűt komolyan veszek egy olyan leírásból amit többen is ajánlanak. (Xpeno topikban keresgéltem és téged linkeltek.) Ott meg ezt olvastam: Az így létrehozott RDM diszk ugyan nehezebben készíthető el, de jobb teljesítményt ad. Miközben lemezköltöztetés nincs említve... Ezért kavarodtam be egy kicsit. Ezt olvasgattam közben még. Pár dolgot sikerült helyretenni.A videót később megnézem még.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I W10 I Garancia!
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ne értsd félre nem kötekedésből írtam, de ugye én mind az esxi üzemeltetéssel mind a xpenology-val most ismerkedem. Így kb minden betűt komolyan veszek egy olyan leírásból amit többen is ajánlanak. (Xpeno topikban keresgéltem és téged linkeltek.) Ott meg ezt olvastam: Az így létrehozott RDM diszk ugyan nehezebben készíthető el, de jobb teljesítményt ad. Miközben lemezköltöztetés nincs említve... Ezért kavarodtam be egy kicsit.