Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
adriankoooo
senior tag
válasz
balaaa88
üzenetére
Engem ami kicsit idegesít, hogy fordítva nem működik (shrinking).
Mint újdonsült Esxi tulajdonos odaadtam az első virtuális gépnek az egész merevlemezt. Telepítettem egy másik gépet, gondoltam, hogy lekicsinyítem akkor ezt a lemezt (kb 30%-ban volt foglalt). Na ná hogy ilyet nem lehet, csak ha Convert-tel átkonvertálom az egész gépet (=pain in the ass).
Kár, hogy nincs ez valahogy egyszerűbben megoldva, előre nem tudom, hogy mekkora lemez kell egy adott VM-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kár, hogy nincs ez valahogy egyszerűbben megoldva, előre nem tudom, hogy mekkora lemez kell egy adott VM-nek.