Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
Jó xar cucc ez. Én ezt használom 2 éve semmi gond vele!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz hellboy0415 #53965 üzenetére
Hajszárítóval olvaszd meg majd szép lassan kezd el tekerni. Aztán szépen lejön.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
-
KAMELOT
titán
Ma egy kicsit felöntöttem a rendszert. 1dcl öntöttem hozzá. kb ennyi fogyott el a 4-5 hónap alatt!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz abridabri #54709 üzenetére
Színes cső jobban mutatna ebben a gépben! Szerintem fehér csövet raknál dobna mégjobban az összképen!
vagy egyik kör fehér a másik fekete! Esetleg ha már átlátszó cső akkor valami színes lötyi, így akkor a tartályok is + dobnának a összhangon. Szóval széles a skála![ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz MaxxDamage #54749 üzenetére
Nem olcsó blokkok ezek, de nagyon megéri.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz Rick3D #54947 üzenetére
Szerintem első körben jó lenne lapot cserélni meg CPU-t és arra ráépíteni az egész rendszert.
Mindent külön vegyél meg, így magad összeállíhatod azt ami a legjobban tetszik.
VGA-ra meg majd ráér később is csak akkor úgy építsd a rendszert, hogy a VGA beiktatása már egyszerű legyen. Csak átkötöd a két csövet és kész!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz Rick3D #54949 üzenetére
Így a legegyszerűbb. Válassz ki egy olyan platformot amit hosszabb ideig szeretnél használni és arra tegyél vizet. VGA beiktatása meg úgy értettem, hogy már a rendszer megépítésénél erősebb pumpát és nagyobb radiátort tegyél a rendszerbe megfelelő hűtéssel. Mondjuk 1x 360 + 1x 240 radi az már szépen tudja hűteni a dolgokat és persze megfelelő ventikkel. Ház kiválasztása az első lépé utána már adja minden magát, meg persze te hogy szeretnéd, hogy kinézzen az egész. Miután ez megvan és már csak később a VGA-t szeretnéd bekötni nincs más dolgod csak lenegedni a vizet és a két csövet kicserélni vagy levágni.
Majd ha ott leszel írj ide be és segítünk neked mindenben! Csak írd le mi az elképzelés.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz LLKobe #54951 üzenetére
Ez igaz! Neki kell döntenie mit szeretne, meg mire van most pénze! Én inkább megvenném az új platformot ésráépíteném a vizet. Utána nem kell szerelgetni semmit csak a VGA-t beteszi és kész. Egyszerűbbik verzió nem?!
(#54952) seniman: Ez meg a másik! Vízhűtés dolgokat apróról is össze lehet szedni jó áron, de komponenseket már egyre drágábban!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz #65675776 #54988 üzenetére
Előre is felülre tudsz tenni 240 radit. Ha neked az elég akkor mehet!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz energy4ever #55324 üzenetére
Nekem is 2,5 éve megy a rendszer csak vizet szoktam néha hozzáönteni. A víz benne tiszta és átlátszó mindig!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
Tartályomban volt egy szűrő amit a minap észrevettem, hogy valahogy fura. Belényúltam a tartályba és éreztem, hogy totál szét van esve szemcsékre a szűrő. 2,5 év után szétszedtem, kitisztítottam majd felöntöttem új vízzel. Szépen megy. Mitől eshetett darabokra az a szűrő???
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz Tikakukac #55464 üzenetére
Csak azt nem így kéne venni, mert használtad és sok pluszt adott az életben neked! Nem az elvesztett forintokat számolni. A vízhűtés jó dolog, igaz drága ha új dolgokat veszel, de ha tudsz szerezni használtan fillérekből megvan. 2 hete néztem....volt eladó komplett vízhűtés 35k. GPU blokkot már eladta 20k. Komplett rendszer meglett volna 55k. Szerintem nem ennyi a géped ára és az enyém sem.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz Krissz5435 #55707 üzenetére
Szerintem nézz körbe aprón ott is árulnak vízes dolgokat. Olcsóbban kijösz.
Én is csak a CPU-t hűtöm.
Cpu blokk 28k és a fent maradó 32k meg a többi cucc amit aprón vettem. 60k-ból betakartam.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz Krissz5435 #55715 üzenetére
Itt a használt nem azt jelenti, hogy xar! Amit max cserélni kell az a rotor 5k.
Nyugodtan vásárolhatsz használtan. Azért amit írtam tényleg elgondolkodtató. Spórolsz és tudsz jobb blokkot is venni!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz JSandor #55739 üzenetére
Szerintem ha külön veszed meg a dolgokat akkor olyat raksz össze magadnak amilyet akarsz. Szín, kinézet stb. Apróról is vásárolhatsz. Jobban jösz ki! Csövek méretét is meghatározhatod, hosszúság, hogy legyen mi elhelyezve. Van itt kombináció. Én ilyen előre összerakottat biztos nem vennék, főleg, hogy mindenkinek ez virít a gépében!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest