Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Napkollektor - csak úgy
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
Caldera #4074 üzenetére
Helló!
Köszönöm a választ, én arra gondoltam, hogy ha nem emelik az éves szerviz árát, akkor 3 év alatt nettó 120ezer ft-t fogok kifizetni, egy 2xx ezer ft-s kazánra azért, hogy legyen rá garancia. 3 év után meg szintén pénzért tudom megvenni a plusz garanciát. 2.-es pontban általad leírtak alapján ennyire rosszak ezek a kazánok, hogy három év alatt az egész kazán árát rákölteném alkatrészre szervízelés nélkül? Ha ez igaz lenne egy 2-300 ezer ft-os kazán esetén, akkor szerintem az a gyártó már rég lehúzhatta volna a rolót, mert a kutya nem vásárolna tőle készüléket, de nem értek hozzá. Nyilván tisztában vagyok vele, hogy alapvető tisztítási dolgokat el kell rajta végezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest