- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
-
joey04
titán
-
gretzky77
veterán
Miután azt írtad a rendszer le van maradva, számomra a rendszer az maga az android, az hogy melyik gyártó milyen "skint" húz rá az már más kérdés, de ilyen szempontból lehet jogos. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy az iOS előrébb jár ilyen tekintetben, de az tény, hogy vannak dolgok amit jobban megold, de van mit meg nem! Azért olvasgatva még az iPhone topicot, ott sem fenékig tejfel az élet
-
Bossi
őstag
-
Tiger.
nagyúr
-
Bossi
őstag
-
Tiger.
nagyúr
-
gretzky77
veterán
-
Tiger.
nagyúr
Nekem tetszik ez a gesztus vezerles, mondjuk nagy kezem van és elerek mindent egy kézzel.
Iphonon vannak parancsok itt nincsenek max a repülő mód amit automatikusan lefutatt, de hiába vannak launcherek egyszerűen gondol egyet és vissza állítja a gyárit, bizonyos apook egy idő után bezarodnak. Xiaomi saját alkalmazasai pl galéria tele van reklámmal, ez azért vicces. -
ricsi0307
senior tag
Nem tudom mire gondolsz. Az iPhonon kívül semmi Apple kütyüm nincs így az ökoszisztéma hiánya nem érint, mást pedig nem tudok elképzelni miben lehet rosszabb. Hogy csak egy példát mondjak, hatalmas megkönnyebbülés lenne ha a jobbról swipe iOS-en is a vissza lenne, és nem a lapát telefon bal oldalát kéne simogatnom, vagy a bal sarok legtetéjébe kéne az X-et nyomogatni…. Vagy ha a bármely üzenetküldő alkalmazásban kapott YouTube linket megnyitva nem egy felugró ablak fogadna a Safariban ahonnan egy másik gomb megnyomásával kerülök át az alkalmazásba. Az ilyen dolgok miatt lett elegem az iOS-ből, hiába működik amúgy hibamentesen.
-
zolipapa 66
csendes tag
-
zolipapa 66
csendes tag
-
Tiger.
nagyúr
-
zolipapa 66
csendes tag
-
ricsi0307
senior tag
Sziasztok. Van arra esély hogy a kisebb aksit később szoftveres mókolással fel lehet tornázni a gyári méretre? A szolgáltatói kamatmentes hitel még mindig nagyon csalogató az infláció mértékét tekintve, de ott ugye a megvágott kisebb aksis kapható csak. A Mediatek soc miatt mennyire lehet később romolgatni rajta? Van aki iPhonról váltott? 15 PM-et cserélném, 4 év iOS után viszket a tenyerem, kezd unalmas lenni hogy semerre nem halad a rendszer.
-
Snoop27
őstag
-
joey04
titán
még a kínaiak szerint is

Xiaomi’s HyperOS Control Center Leaked! Android has never been closer to iOSÉn nem szeretem ios-ben ezeket az elnagyolt elemeket, sem a képernyőzár beállításainál, sem a cc-ben, az osztott cc noti részt meg rühellem. Szóval nem azért írom, mert az alma az isten és a xiaomi majmolta őket, hanem mert átvették azt, ami szvsz szar benne.

ezekhez képest egy funtouch vagy One UI sokkal pofásabb. nekem. aztán akinek a másik irány tetszik az jól járt.

-
joey04
titán
kb minden ui elem full koppintás. Persze több opcióval és testreszabási lehetőséggel, hiszen android. a design ua. Ehhez képest egy funtouch, vagy one ui teljesen más.
de ezt leírták tavaly itt is, meg millió helyen: [link]
Maga a HyperOS gyakran frissül és a MIUI logikus továbbfejlesztése még szemtelenebb iOS koppintással.
A jobbról lehúzható kapcsolópanelről csak a „Thank you, Tim Cook – yours truly: Lei Jun” felirat hiányzik
Ami azért gáz, mert a legszarabb dolgokat vették át az ios-ből.
-
Snoop27
őstag
-
joey04
titán
-
Snoop27
őstag
-
Tiger.
nagyúr
-
joey04
titán
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
-
Bossi
őstag
-
Snoop27
őstag
-
Tiger.
nagyúr
-
Vencel88
tag
-
Tiger.
nagyúr
-
p2pp
őstag
Vki rendelt már minit?
B20 ide vagy oda.
Majd lesz n28 úgyis.
-
Tiger.
nagyúr
-
F.tibooo
aktív tag
-
Tiger.
nagyúr
-
F.tibooo
aktív tag
-
Tiger.
nagyúr
-
F.tibooo
aktív tag
-
Tiger.
nagyúr
-
F.tibooo
aktív tag
-
Helltak
őstag
-
F.tibooo
aktív tag
-
F.tibooo
aktív tag
-
Helltak
őstag
-
surgery
senior tag
-
Tiger.
nagyúr
-
joey04
titán
-
surgery
senior tag
Van aki váltott IPhone 16 pro max ról üzemidőben jobb mint az Iphone? Nyilván hangszóróban alul marad az Iphonal szemben. Sok tesztet olvastam valahol azt írják nagyon jó valahol meg azt hogy gyenge.
-
Bossi
őstag
-
Tiger.
nagyúr
-
Vencel88
tag
A voLTE- hol lehet megtalálni, kikapcsolni? Nem találom.
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok. Használ valaki Nova launchert?
-
zolipapa 66
csendes tag
Mai sok Waze
Kb 90 százalék fényerő -
F.tibooo
aktív tag
Leszedtem a fóliát. Mennyivel szebb lett az eleve nagyon szép kijelző!
-
Wa2x_
veterán
-
Vencel88
tag
Akkor megnyugodtam
sőt, most végig is mentem a kamerákon és valószínűleg a szuper makró lencsének van hangja, mert amikor azon voltam akkor enyhe mozgatásra is teljesen csendben volt. Igen, egyébként minden nagy kamerás telefont ilyen, csak mostanában észrevettem hogy ha úgy mozdítok rajta már hallható, "érezhető" hogy mozognak benne az alkatrészek és most ráállt az agyam erre a jelenségre.F.tibooo
A hiba az ön készülékében van
-
Helltak
őstag
-
F.tibooo
aktív tag
-
F.tibooo
aktív tag
-
Vencel88
tag
-
zolipapa 66
csendes tag
[link]
Tudom, hogy ezek a tesztek nem pontosak, de szerintem a jóval olcsóbb Vivo szépen szerepel talán az UW T leszámítva.
Persze nem global -
F.tibooo
aktív tag
-
joey04
titán
AI passz, kb rá sem néztem. Én tavaly nagyon elégedetlen voltam a szoftverrel az x100 pro-ban, viszont az x200 pro nagyon meggyőző. Nincs annyi bug, sem grafikai sem egyéb, kevesebb a döccenés, szóval itt valahogy összeállt a dolog. A kínai origin OS továbbra is pofásabb számomra, de ezzel sincs baj.
-
Throst
tag
Köszönöm a választ, igen kb ezeket hallottam róla amiket írtál.
Néztem még a Honor magic 7 prot de azt annyira nem érzem erősnek, illetve a xiaomi15 ultrát de 600at azért nem adnék annyival nem jobb, plusz a jövőhónapban cserélnék erre a hónapra volt más kiadásom, akkor meg már nem lenne kamera kit se hozzá úgy még rosszabb a 600k.
Elvileg az x200 ultra is jövőhónapban jön lehet megvárom azt bár az nem valószínű hogy global lesz. -
F.tibooo
aktív tag
-
Bossi
őstag
Szia, részemről azt tudom mondani, hogy remek készülék. AI funkciókat nem próbáltam, de fotózás elég jó, sebesség, rendszer nagyon pozitív (féltem én is) Frissítés jött rögtön megjelenéskor (dobozból kivéve) és most írták a többiek, hogy jött megint frissítés hiba javításra amit itt is többen jeleztünk/jelentettünk. Szóval szerintem ezzel sem lesz gond. A Magyar ügyfélszolgálat nagyon segítőkész. Nyilván, ha elolvasod a teszteket akkor a Samu szoftveresen mindig ki van emelve az Androidos mezőnyből, hogy mennyire jó szóval attól lehet elmaradhat. de rossznak biztosan nem mondanám. Testre szabásra is van bőven lehetőség szerintem, nincs tele hányva mindenféle alkalmazással. Részemről ennyi így hirtelen.
-
Throst
tag
Sziasztok!
S24 ultráról tervezek váltani előtte s21 ultrám volt.
Az s21 ultra után ugrás volt az s24 ultra sebességben de sajnos kamerában nem vagyok vele kibékülve, illetve az Ai-al is kicsit becsapták a népet jobb funkciók only English, most a one ui 7 is majd valamikor áprilisban jön ki.
Valamint nekem túl zárt alig lehet testre szabni, unalmas, hiába a goodlock, de lehet csak beleszürkültem egy pár év alatt a samuba.
Már tavaly is a vivo x100pron vaciláltam s24 ultra mellet de mindenki mondogatta nincs úgy support kiforratlan a funtouch...stb. Végül az AI miatt vágtam az samuba de sok haszna nincs.A vivonál most az x200pronál azt hallom a magyar techesektől is hogy agyon dicsérik, illetve hogy itt az ai a vivo saját nyelvi modelljével tud magyarul is.
Mik a tapasztalatok a funtochról mennyire jó?
Neten csak rövidebb vidiket találtam róla az alapján el lehet vele lenni.
Frissítéseket rendesen kap? Értem itt a biztonságiakat is nem csak a fő verziót mert abban tudom hogy most nagyon erős a vivo(a 15 elsőként jött ki náluk).Vannak negatív élmények vele? Vannak gyermek betegségei?
-
F.tibooo
aktív tag
-
Helltak
őstag
Köszi az infót, próbaverzióra kattintva találta meg nekem, de megvan 🙃
-
F.tibooo
aktív tag
Szintèn az nálam is....
-
zolipapa 66
csendes tag
-
F.tibooo
aktív tag
Kínai telód van? Az enyènre nem jött semmi.
-
zolipapa 66
csendes tag
Megjött a frissítés
A háttérkép marad újraindítás után
A kamera verzió száma változott, de az miben jelentkezik, azt nem tudom. -
F.tibooo
aktív tag
Nincs okosmonitor. Egy kalibrált, Dell 24" megjelenîtő van. Egyèbkènt is. Monitoron is megnèzve .
-
Donki Hóte
veterán
Ezek a fotók nagyon gyengèk. Monitoron nèztem meg.
Hmm...
Itt mutatkozik egy piaci rés, amit a fejlesztők még nem fedeztek fel. Szabadalmaztatni fogom az okosmonitor ötletét

Az okosmonitort a használó tudja paraméterezni és a paraméterek alapján a monitorba épített AI átalakítja a képet.
Neked a szalmával felszórt udvaron mekegő kecske helyett felhőpaplanon játszó csillámpónit fog mutatni, Drakmusz kollégának pedig a telefontesztekben Virágdani szelfije helyett AliceWake (nyilván sokkal dekoratívabb
) szelfijét fogja megjeleníteni 
-
Bossi
őstag
zolipapa 66
Egyébként ezt nem neked szántam. -
Bossi
őstag
Na csak, hogy maradjunk az én képeimnél... gyerekkel voltunk lovagolni szó szerint futtába lőttem pár képet ennyi. Arra nem volt lehetőségem, hogy 5 képnél többet csináljak pláne nem figyelni a részletekre. Értem amit írsz, de az, hogy minőségbe mit tud az adott készülék az fejjel lefelé lévő képen is kiderül (nyilván nem túl jó egy ilyen kép). A fotós fórumba sokszor kerülnek fel hasonló képek. A célom nekem is annyi lett volna, hogy szép napos időben ezt tudja alap beállítással, de legfeljebb nem fogok képeket feltölteni és akkor el lehet kerülni a hasonló rossz képek felkerülését.
-
zolipapa 66
csendes tag
[link]
Annyira nem kell szégyellni ezt a telefont.
-
Drakmusz
addikt
Itt nem a profizmusról van szó, hanem az alapvető igényességről.
A fotózáshoz kapcsolódó készségeket természetesen simán lehet fejleszteni.
Itt elég ha csak az apróságokra gondolunk.
Mondjuk bekapcsolja valaki a rácsnézetet, és figyel a komponálásra.
Nyilván amikor a gyerekek rohangálnak otthon, az nem ebbe a kategóriába tartozik.
Már nagyon sokszor írtam, a véleményem továbbra is változatlan.
Annak idején a teljes Mobilarena team rommá lett savazva, hogy a tesztekhez nem tudnak normális fotókat készíteni.
Most menj fel a Fototrendre, és nézd meg az ott található alkotásokat.....
Mindig ugyanaz a lemez.
Szenzorméretek, elemzések, zoom tartományok, YouTube tesztek belinkelése, stb.
Van itt a Prohardveres univerzumban olyan tag aki már legalább egy normálisabb autó árát elköltötte mobilokra, pedig még a telefont sem képes egyenesen tartani.
Akkor tisztelettel kérdezem, ennek ugyan mi értelme van?
Komoly mobilos galériával is rendelkező fotósok sem agyalnak annyit ezeken a témákon, mint ami itt egy szimpla kamerás teszt alatt megy.
Emberünk vesz 500 ezer forintért egy mobilt, de még azt sem tudja hogy az adott színprofilok milyen eredményt hoznak.
Ne haragudj de ezt a jelenséget nem igazán tudom komolyan venni, tisztelet a kivételnek. -
Bossi
őstag
-
F.tibooo
aktív tag
-
Vencel88
tag
Na, ezt akarom elkerülni.
Mert van egy widgetes app, ami úgy van megszokva, hogy ott van a bal képernyőn. -
Bossi
őstag
-
joey04
titán
Színek terén a vivo előnye, hogy van benne természetes mód. Xiaomiban csak vivid meg auth. Viszont látni, hogy mennyire félrevezető az itteni élénk módban készült teszt, mert ennél még a túltolt xiaomi vivid is természetesebb.
-
zolipapa 66
csendes tag
-
joey04
titán
Az nem lep meg, hogy főkamerában megverte. Az már igen, hogy zoomban is. Plusz az első tesztek alapján még az ergya telepes Eu verzió is veri a vivot üzemidőben. Negatívan álltam hozzá az előzetes infók alapján, de most egyelőre úgy látom a Xiaomi nagyon betalált.
-
zolipapa 66
csendes tag
-
zolipapa 66
csendes tag
ben's teszt
[link]Xiaomi 15 ultra. Vivox 200 pro
Érdekes eredmény.....
600000 Ft
5400 akku -
Vencel88
tag
Azt nem tudom átrakni, az mindig baloldalon van. Csak kikapcsolni lehet, de szerintem attól nem változik a főképernyő.
-
zolipapa 66
csendes tag
-
Vencel88
tag
Köszönöm!

A véleményem nekem is hasonló, nekem nagyon tetszik a Funtouch, rengeteg beállítási lehetőséggel. Egyedül azt nem találtam meg, hogy lehet a főképernyőt módosítani, mert a Google Discover melletti a fő, viszont én nem azt akarom, hanem az egyel jobb oldalit, mert azon van az óra is például. De ezt nem találtam meg, majd valószínűleg egy frissítéssel belekerül.
-
zolipapa 66
csendes tag
Amit kifelejtettem, az a kijelző.
Napfényben is tökéletesen látható, és nem kell teljes fényerő hozzá.
A hang alapjában elég hangos, igen egy kicsit lehetne több basszus, de szerintem rendben van.
A hívott fél lehetne talán hangosabb.
A térerő rendben.
Navigáció pontos. -
Helltak
őstag
A 60fps folyamatosabb felvételt ad és tudsz 2x lassítást csinálni belőle, ha kell. Viszont minél több az fps, annál több fény kell, szóval jó fényviszonyok között ajánlatott csak a 60fps.
Zolipapa 66:
Hasonlóan jó véleménnyel vagyok én is a telefonról, bő 2 hét használat után.
Üzemidő rendkívüli, 9-10 óra SOT (kijelző használat) simán tudja, rendszer gyors és stabil, kijelző szép, kamerák nagyon jók. 10x zoom felett mindegyik elkezd nagyon mesterséges lenni, nekem a 10x ha már jó minőségű, az több mint elég egy telefontól. 🙂Igen, a hangszórók erős közepesek, általános használatra teljesen jó. Nem egy iPhone, Honor vagy Pixel minőség, de másban jobb náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mai sok Waze