Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
poirot
őstag
válasz
Krystal_s
üzenetére
2 napja telepítettem újra a Vivaldit, mert volt egy-két probléma vele.
7.9.3970.45 (Hivatalos verzió) (64 bites)
Még soha nem exportáltam belőle Téma beállításokat, vagyis nem használtam ezt az opciót. Ha majd lesz időd és lehetőséged elvégeznél egy exportálást?
Köszönöm szépen.
-
poirot
őstag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Természetesen látom, hogy zipbe menti, a könyvtárnak a dátuma is frissül, viszont a könyvtárban nincs zip file. Már a Total commanderben is visszaállítottam a rejtett és a rendszer file-ok megjelenítését, hátha. De így sem látom. Több könyvtárral is próbálkoztam. Szóval rejtély az egész.
-
poirot
őstag
Próbáltam elmenteni a szin beállításokat a beállításoknál.
vivaldi:settings/themes/
[kép]
De semmit sem ment. Nektek mi a tapasztalatok? -
Attila0
őstag
Most frissült a böngészőm és azt vettem észre hogy a vízszintes fő menü csak akkor jön elő amikor rámegyek az egérrel. Vissza tudom állítani valahogy vagy ez már másnál is ilyen lett?
-
Nagyon komoly lett ez a 7.9-es verzió ezzel az UI Auto-hide funkcióval. Egy 14-es laptopon igazi game changer.
-
Szirtimorc
senior tag
Sziasztok!
Tegnap váltottam W11-re, és emiatt megy már a legújabb Vivaldi. Viszont azóta minden google keresés előtt ezt írja ki, kezdek megvadulni a közlekedési lámpák meg hidak kijelölésétől. A párhuzamosan futó Firefoxnál nincs ilyen gond. Mit kéne átállítanom?
-
-
Ablakos
addikt
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Az oldalsávban alul szerkesztheted:
Vagy ott az egész ablakos bookmark (cntrl+B)
-
Sziasztok, viszonylag új felhasználó vagyok. A vivaldi jobb gombos menüjéből hiányzik a könyvjelző szerkesztése. Elő lehet ezt csalogatni valahogy, vagy ilyen egyáltalán nincs a vivaldiban? Firefoxot használok jelenleg, ahol ez alapból benne van és szoktam is használni. Várom és köszönöm a választ előre is.
-
poirot
őstag
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy mostanában nem értesít a Facebook messenger, ha üzenet jött előugró ablakban. Már megnéztem a Vivaldi beállításaiban, illetve a Gépház beállításoknál. Semmi nem változott, engedélyezve vannak mindenhol az üzenetek.
Esetleg van valakinek ötlete, hogy hol kutakodjak? Köszönöm előre is. -
Ablakos
addikt
Linux alatt (ZorinOS) nálam nem lehet a (másik gép böngészője) synced tabokat workspace csoportok szerint megnyitni. Csak a komplett gép mentett tabokat egyben, de azokat sem workspace csoportban állítja vissza, hanem egybe minden. Akár száz tab egy sorba.
Van akinél ez működik? (win11-ben teljesen jól használható ez) -
Ablakos
addikt
Valamilyen vírus védelem működik a vivaldiban? A DoubleCommander letöltését veszélyesnek nyilvánítja. Engedi letölteni, de figyelmeztet.
-
kuksa90
őstag
Sziasztok!
Az alábbi üzenetekkel párpercenként összeomlik a Vivaldi:WerFault.exe 0xc00012d
vivaldi exe ismeretlen szoftverkivétel 0x00007FF8EAB45369Mi lehet a bánata, és hogyan orvosolható? Legfrisebb, automatikus frissítés...
-
Ablakos
addikt
(Ritkán nézek pc-n youtube videót) Azt tapasztalom, hoigy fullscreen-be nem akar menni egyik video sem. Shortcut "f", de mindegyis sehogy nem vált. Valami vivaldi vacak lehet ez?
-
Ablakos
addikt
Van esetleg módszer a tabsáv/csoportok szélessebbre állításához? (oldalra igazított tabbar) Így, vagy a csoport vagy csoport tagok (esetleg egyik sem
) látható korrekten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos weboldal: https://vivaldi.com
Támogatott oprendszerek:
Windows 7-8-10 Stabil / Fejlesztői
Mac OSX
Linux
Android/iOS/Windows Phone app nincs egyelőre
Vivaldi.net webmail:
https://webmail.vivaldi.net/
Ez gyakorlatilag a Vivaldi Community regisztrációval létre is jön.
Tárhely: 5Gb
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fűnyíró topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest