Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt

veterán

válasz Sirandrish #219 üzenetére

odáig megvan hogy usrname. de nekem nincs local settings mappa.
    olyan van hogy contacts, dokumentumok, kedvencek, start menü, tracing, user data. és ezek egyikében sincs.

Big Bopper: majdnem max-os a játék. állatok és növények ki vannak maxolva. (románc, master románc, szinvariánsok, növényeknél meg atrágyázás.)
    ilyen érdekelne hogy hogy kell használni a speckó épületeket hogy termeljenek i. pl a méhész épület a tejes meg aszem gyapjús- van még. bár még ki se próbáltam de lehet nem is jövök rá, így inkább megkérdezem.
    bánya az egyértelmű. azt már csinálom is mert még a sárkány hiányzik.

egyébként tegnap csináltam meg a vízilót utoljára. a k.va anyát! az még oké hoy a kertből tavat csináltam de ami igényei voltak... ott állt a kert előtt és nem jött be pedig már 70% víz volta kertben. és marháta nem írta ki az infó könyv hogy mi kell még neki. végül akkor először megnéztem neten és láttam hogy minden vízinövényből kell egy rakás.
    de am ezt sem értettem a játékban.
    azt írta a vízilónál hogy kell neki ennie 10 water lily flower-t. mível ő volt az egyedüli állat a kertben figyeltem ahogy eszi amiket kell. megevett két lily-t és ki is pipálta hogy megvan a 10 water lily.. ez hogy? de más állatnál i volt ilyen. ..meg kell ennie két pl kacsát és egynél már kipipálta..

a viziló románc labirintusa meg kész. az egyetlen járható útvonal ahol oda tudsz jutni a másikhoz bombákkal van körbevéve és az úton is van 3 láthatatlan. szóval egyszer megcsináltam hogy megadja a románcot a többit meg vadássza hozattam..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés