Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
odáig megvan hogy usrname. de nekem nincs local settings mappa.
olyan van hogy contacts, dokumentumok, kedvencek, start menü, tracing, user data. és ezek egyikében sincs.Big Bopper: majdnem max-os a játék. állatok és növények ki vannak maxolva. (románc, master románc, szinvariánsok, növényeknél meg atrágyázás.)
ilyen érdekelne hogy hogy kell használni a speckó épületeket hogy termeljenek i. pl a méhész épület a tejes meg aszem gyapjús- van még. bár még ki se próbáltam de lehet nem is jövök rá, így inkább megkérdezem.
bánya az egyértelmű. azt már csinálom is mert még a sárkány hiányzik.egyébként tegnap csináltam meg a vízilót utoljára. a k.va anyát! az még oké hoy a kertből tavat csináltam de ami igényei voltak... ott állt a kert előtt és nem jött be pedig már 70% víz volta kertben. és marháta nem írta ki az infó könyv hogy mi kell még neki. végül akkor először megnéztem neten és láttam hogy minden vízinövényből kell egy rakás.
de am ezt sem értettem a játékban.
azt írta a vízilónál hogy kell neki ennie 10 water lily flower-t. mível ő volt az egyedüli állat a kertben figyeltem ahogy eszi amiket kell. megevett két lily-t és ki is pipálta hogy megvan a 10 water lily.. ez hogy? de más állatnál i volt ilyen. ..meg kell ennie két pl kacsát és egynél már kipipálta..a viziló románc labirintusa meg kész. az egyetlen járható útvonal ahol oda tudsz jutni a másikhoz bombákkal van körbevéve és az úton is van 3 láthatatlan. szóval egyszer megcsináltam hogy megadja a románcot a többit meg vadássza hozattam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Memóriakártya topic
- Energiaital topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest