- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Lejárt az előző szerkesztési ideje. Csak összejött a másik módszer. Kössz!
Mert hiába Dispose-olom vagy null értékkel töltöm fel a Bitmap változóm nem abban van az 1,7GB, hanem a létrehozó metódusnál "tűnik" el valahol. De a második linkedben a bitmap létrehozójában tár változót alkalmaznak és már ott azonnal GC.Collect és DeleteObjectet tolnak. Még egyszer kössz!
Öröm, boldogság.
-
Bikkrom
senior tag
Felmerült egy kis bibi.
Bitmap myBitmap = new Bitmap(CaptureScreen());
Color pixelColor = myBitmap.GetPixel(x, y);
Ez 10 secenként ismétlődik és fel is dolgozom de ez lényegtelen. Ez 20-30 perc után OutOf MemoryExceptionhoz vezet. Hogyan tudom ezt elkerülni.? Hogy lehetne felszabadítani a már nem használt bitmapok által foglalt memóriát? Valamint hol tudom ezt levenni/bővíteni? Nem túl jó 20percet várni a kivételre, kis memóval tudnám tesztelni 1 perc alatt.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Bikkrom
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Egy elég egyszerű Formot akarok írni VS2010ben C#ban. Amit tudnia kellene az 2 textbox 1-1 int értékkel. Egy X és egy Y koordináta. Ezzel nincs is gond belököm 2 masked textboxba. Aztán egy buttonra ha rábökök megmondja mondjuk 1 labelre kiírva, hogy a monitor azon X,Y koordinátáján most milyen színű a pixel.
A gond az, hogy még grafikai függvényekkel nem foglalkoztam C#ban. Gondolom egy tanult embernek 2 perc, de nem várom el, hogy bárki is megírja. Azért ha van valakinek kedve felőlem meg is írhatja. Nem munka, nem beadandó csak itthon ökörködnék és érdekel. Tehát amit kérnék az egy kis iránymutatás, hogy mit usingoljak, milyen függvények kellenek nekem ehhez és mik a paraméterei.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- OLED TV topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest