Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
faham
aktív tag
Sziasztok c#-ban kell ASP.net es webes alkalmazást írnom, de egy fura üzenettel száll el és neten amit írtak azok a megoldások nem működtek :/
Hiba üzenet:
[InvalidOperationException: The view at '~/Views/Home/index.aspx' must derive from ViewPage, ViewPage<TModel>, ViewUserControl, or ViewUserControl<TModel>.]
System.Web.Mvc.WebFormView.RenderView(ViewContext viewContext, TextWriter writer, Object instance) +355627
System.Web.Mvc.BuildManagerCompiledView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer) +115
System.Web.Mvc.ViewResultBase.ExecuteResult(ControllerContext context) +295
System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionResult(ControllerContext controllerContext, ActionResult actionResult) +13
System.Web.Mvc.<>c__DisplayClass1a.<InvokeActionResultWithFilters>b__17() +23
System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionResultFilter(IResultFilter filter, ResultExecutingContext preContext, Func`1 continuation) +242
System.Web.Mvc.<>c__DisplayClass1c.<InvokeActionResultWithFilters>b__19() +21
System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionResultWithFilters(ControllerContext controllerContext, IList`1 filters, ActionResult actionResult) +177
System.Web.Mvc.Async.<>c__DisplayClass2a.<BeginInvokeAction>b__20() +89
System.Web.Mvc.Async.<>c__DisplayClass25.<BeginInvokeAction>b__22(IAsyncResult asyncResult) +102
System.Web.Mvc.Async.WrappedAsyncResult`1.End() +57
System.Web.Mvc.Async.AsyncControllerActionInvoker.EndInvokeAction(IAsyncResult asyncResult) +43
System.Web.Mvc.<>c__DisplayClass1d.<BeginExecuteCore>b__18(IAsyncResult asyncResult) +14
System.Web.Mvc.Async.<>c__DisplayClass4.<MakeVoidDelegate>b__3(IAsyncResult ar) +23
System.Web.Mvc.Async.WrappedAsyncResult`1.End() +62
System.Web.Mvc.Controller.EndExecuteCore(IAsyncResult asyncResult) +57
System.Web.Mvc.Async.<>c__DisplayClass4.<MakeVoidDelegate>b__3(IAsyncResult ar) +23
System.Web.Mvc.Controller.EndExecute(IAsyncResult asyncResult) +47
System.Web.Mvc.Controller.System.Web.Mvc.Async.IAsyncController.EndExecute(IAsyncResult asyncResult) +10
System.Web.Mvc.<>c__DisplayClass8.<BeginProcessRequest>b__3(IAsyncResult asyncResult) +25
System.Web.Mvc.MvcHandler.EndProcessRequest(IAsyncResult asyncResult) +47
System.Web.Mvc.MvcHandler.System.Web.IHttpAsyncHandler.EndProcessRequest(IAsyncResult result) +9
System.Web.CallHandlerExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute() +9628972
System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously) +155Neten valami MVC verzió hibát írogattak de nem hiszem, hogy nekem e miatt lenne :/
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- Saeco Incanto HD 8918 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi