- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok.
A következőt szeretném megcsinálni Form-ban:1) Egy gombra kattintva egy kiválasztott szövegfájlt beolvas, majd rögtön hozzáad 3 karaktert: "###" a végéhez.
2) Egy textbox-ba beírt egy soros szöveget hozzáadja a fájl végéhez. (Az "###" után)
3) Egy másik gombra kattintva elmenti a szövegfájlt.
4) Egy harmadik gombra kattintva beolvas egy kiválasztott szövegfájlt, és ha talál benne "###"-részt, akkor az utána lévő részt kiírja.Ezt hogyan lehetne kivitelezni?
Előre is köszönöm a segítséget -
Heavyrain
őstag
Tudnátok ajánlani valami "C# kezdőknek" vagy hasonló könyvet,amiből lehet tanulni?
Eddig nem foglalkoztam programozással, BME-n viszont egy borzasztó tanárt kaptam, így kénytelen leszek magamtól megtanulni,csak éppen azt nem tudom, hogy ehhez melyik forrás lenne a legmegfelelőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest