Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
csadrienn
üzenetére
Ez a feladat komoly amúgy? "Tervezzünk... " - Jóhogy UML diagramokat nem kell hozzá csinálni.
Na inkább nem mondok semmit.Már megírtam, de kitöröltem végül.
Nincs kivétel, nem támogatom, hogy házi feladatokkal járjanak ide az emberek megoldást várva, és nulla tudással menjenek át a tárgyból.Rettentően egyszerű a feladat, ha ez sem megy...
Ha bármi kérdésed van, ami nem a feladat teljes megoldására irányul, akkor eskü segíteni fogok.
Ugyanezt mondom Zsuzsi20-nak is. -
atm*RefeeZ
tag
válasz
csadrienn
üzenetére
az első feladatod úgy néz ki valahogy, hogy leteszel egy label-t és egy buttont. amikor a gombot megnyomod
try
{
int a;
a = int.Parse(textBox1.Text);
label1.Text = (a / 3600).ToString() + "óra " + ((a % 3600) / 60).ToString() + "perc " + ((a % 3600) % 60).ToString() + " másodperc.";
}
catch (SystemException)
{ }ez fusson le és rád már csak a cicomázás marad. mondjuk valószínűleg ezzel nem segítettem, hogy leírtam a lényegi részét de ha nem akarsz programozó lenni akkor talán megbocsájtják majd az emberek mindkettőnknek

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Tesla topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arc Raiders
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Torrent meghívó kunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3712, 97% AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nincs kivétel, nem támogatom, hogy házi feladatokkal járjanak ide az emberek megoldást várva, és nulla tudással menjenek át a tárgyból.