Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
csadrienn #752 üzenetére
Ez a feladat komoly amúgy? "Tervezzünk... " - Jóhogy UML diagramokat nem kell hozzá csinálni.
Na inkább nem mondok semmit.Már megírtam, de kitöröltem végül.
Nincs kivétel, nem támogatom, hogy házi feladatokkal járjanak ide az emberek megoldást várva, és nulla tudással menjenek át a tárgyból.
Rettentően egyszerű a feladat, ha ez sem megy...
Ha bármi kérdésed van, ami nem a feladat teljes megoldására irányul, akkor eskü segíteni fogok.
Ugyanezt mondom Zsuzsi20-nak is. -
atm*RefeeZ
tag
válasz
csadrienn #731 üzenetére
az első feladatod úgy néz ki valahogy, hogy leteszel egy label-t és egy buttont. amikor a gombot megnyomod
try
{
int a;
a = int.Parse(textBox1.Text);
label1.Text = (a / 3600).ToString() + "óra " + ((a % 3600) / 60).ToString() + "perc " + ((a % 3600) % 60).ToString() + " másodperc.";
}
catch (SystemException)
{ }ez fusson le és rád már csak a cicomázás marad. mondjuk valószínűleg ezzel nem segítettem, hogy leírtam a lényegi részét de ha nem akarsz programozó lenni akkor talán megbocsájtják majd az emberek mindkettőnknek
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest