- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cubix
tag
Mivel ez C# topik, így az ötleteimet is ebben írom, biztosan van VB.net topik. Vagy itt valamelyik topikban, de valószínűbb, hogy prog.hu-n láttam a próbálkozásokat
A legegyszerűbb talán az lenne ha frissítést induláskor keresnél úgy, hogy lekérsz egy fájlt a szerverről, melyben fel vannak sorolva a moduljaid neve és a hozzá tartozó SHA256 hash.(algó lehet bármi igazából), a kliens oldalon kiszámolod te is a modulok ellenőrzőösszegét és ami nem egyezik letöltöd. A letöltéshez pedig (talán még mindig nincs jobb, nem követem mostanában a nyelvet) mondjuk a System.Net.WebClientet használd:
foreach(KeyValuePair<string, string> module in moduleDict){
Sokat segíthet ha async töltögetsz a szerverről, de kulcsra kész megoldásod nem lesz szerintem.
using(System.Net.WebClient wc=new System.Net.WebClient){
wc.DownloadFile(module.src,module.loc);//emlékezetből írom, nem biztos a sorrend
}
}
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Music Hall a15.3 integrált erősítő Phono bemenettel
- Keresek főként szolgáltató függő Apple Iphone készülékeket
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- Sony STR DH 130
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest